- 24 Ara 2025
- 25
- 63
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile 3 ay önce kiziltopraktaki evinde görüştüm. Olumlu ve olumsuz yönleri objektif olarak yazacağım.
Olumlu yonler: fiziği guzel. Fotograflarda ne görüyorsanız o.
Kendisi iyi niyetli bir insan.
Olumsuz yonler:
1) Ikram yok denecek kadar az. Sadece su içtim, evde bir şey yoktu yani. Tabiki ikram şart değil ama bilginiz olsun. Otururken de insanin cani sıkılıyor. Muhabbet çok sarmadı.
2) opusme yok. Buse konduruyor sadece, kendisini geri çekiyor. Son derece temiz ve çekici bir erkeğim, benlik durum olduğunu düşünmüyorum. Genel tavrı bu olabilir.
Yuzu güzel diyebilirim ancak referanslarinda aşırı abartılmış. Beklentiyi yükseltip gittim sanırım. Yüz güzelliği abartı değil normal.
Kendisine teşekkürler.
Olumlu yonler: fiziği guzel. Fotograflarda ne görüyorsanız o.
Kendisi iyi niyetli bir insan.
Olumsuz yonler:
1) Ikram yok denecek kadar az. Sadece su içtim, evde bir şey yoktu yani. Tabiki ikram şart değil ama bilginiz olsun. Otururken de insanin cani sıkılıyor. Muhabbet çok sarmadı.
2) opusme yok. Buse konduruyor sadece, kendisini geri çekiyor. Son derece temiz ve çekici bir erkeğim, benlik durum olduğunu düşünmüyorum. Genel tavrı bu olabilir.
Yuzu güzel diyebilirim ancak referanslarinda aşırı abartılmış. Beklentiyi yükseltip gittim sanırım. Yüz güzelliği abartı değil normal.
Kendisine teşekkürler.