Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gec gelen referans

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile 3 ay önce kiziltopraktaki evinde görüştüm. Olumlu ve olumsuz yönleri objektif olarak yazacağım.

Olumlu yonler: fiziği guzel. Fotograflarda ne görüyorsanız o.
Kendisi iyi niyetli bir insan.

Olumsuz yonler:
1) Ikram yok denecek kadar az. Sadece su içtim, evde bir şey yoktu yani. Tabiki ikram şart değil ama bilginiz olsun. Otururken de insanin cani sıkılıyor. Muhabbet çok sarmadı.
2) opusme yok. Buse konduruyor sadece, kendisini geri çekiyor. Son derece temiz ve çekici bir erkeğim, benlik durum olduğunu düşünmüyorum. Genel tavrı bu olabilir.

Yuzu güzel diyebilirim ancak referanslarinda aşırı abartılmış. Beklentiyi yükseltip gittim sanırım. Yüz güzelliği abartı değil normal.

Kendisine teşekkürler.

29 Eyl 2021
75
118
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tesekkurler boyle bir bilgilendirme icin.
Daha once referans yazan arkadaslardan tekrar yorum almak lazim, madem opusme bile buse seviyesinde kaldiysa.. onlar methiyeler dizmisti cunku 🙂

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yorum içi teşekkürler.
ben ikram konusuna takılmamak gerek diye düşünüyorum. zaten ne ikramı diyorum her seferinde. ikram olacaksa hatta kişi biraz kendisi getirmeli yani. ben en iyi seksimi sadece su içtiğim yerde yaptım ve dolu pavyon masasına değişmem.
buse kondurma konusu da güzel oldu. bu bilgi önemli

digola Çevrimdışı
22 Ara 2023
889
1,061
37
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bay
Ben referans yazmıştım o yüzden yazayım dedim. gayet keyif almıştım muhabbetimiz hoştu belki ortak nokta bulduğumuz içindir.. ikramlarıda vardı karşılıklı birer kadeh bişiler içmiştik. yüz güzelliğine gelince şirin bir pembiş kendisi ben şirin hanımefendilerden hoşlanıyorum bana hoş gelmişti öpüşme konusuna gelince evet buse konduruyor ama ben öpüşme konusunda fazla takıntılı değilim benim için önemli değildi. En can alıcı nokta tamamen doğal bir vücudu var estetiksiz ve gayet orantılı. Sizin için pek güzel bir tecrübe olmamış üzüldüm geçmiş olsun çünkü fiyat Konusunda artık beklentilerin karşılanmaması insanın moralini daha çok bozuyor bu ekonominin iyice bozulduğu zamanlarda.. tekrar geçmiş olsun

erymrt

Normal Üye
23 Ara 2025
22
4
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirme için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,225
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile 3 ay önce kiziltopraktaki evinde görüştüm. Olumlu ve olumsuz yönleri objektif olarak yazacağım.

Olumsuz yonler:
1) Ikram yok denecek kadar az. Sadece su içtim, evde bir şey yoktu yani. Tabiki ikram şart değil ama bilginiz olsun. Otururken de insanin cani sıkılıyor. Muhabbet çok sarmadı.
2) opusme yok. Buse konduruyor sadece, kendisini geri çekiyor. Son derece temiz ve çekici bir erkeğim, benlik durum olduğunu düşünmüyorum. Genel tavrı bu olabilir.

Yuzu güzel diyebilirim ancak referanslarinda aşırı abartılmış. Beklentiyi yükseltip gittim sanırım. Yüz güzelliği abartı değil normal.

Kendisine teşekkürler.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..
Öpüşme konusunda seçiciyim diyelim 🤔
ikram konusuna gelince beklentinizi karşılayamadıysam üzgünüm de evim Cafe değil.. Kısacası sanırım elektriğimiz tutmamış..
tabi ki eviniz cafe değil . Ancak misafir ettiğiniz kişiye usulden de olsa ikramda bulunmak adettendir ..

öpüşme konusunda seçici olabilirsiniz aslında bu da en doğal. Hakkınız .
Ancak bilgilendirmede keşke bunu belirtmiş olsa idiniz . Gelen kişi de bu konuda kendisini piskolojik olarak hazırlar idi ..
ki baktığında bir beklenti ile gelip o beklentiyi karşılayınca ne kadar hoş referanslar çıkıyor öyle değil mi ?
Bu tarz eleştiriler kötülemekten daha çok beklenti belşrtir ve bu beklentiye karşı da aksiyon alınması gerekir .

Yapılan görüşmelerin doğasında öpüşme var . Öyle değil mi ?
Şimdi maviş size sormuş olsa idi öpüşme var mı diye muhtemelen görüşmenin doğasında öpüşme var diyecektiniz diye tahmin ediyorum ..

Yani çok kaba tabir ile . Lütüf değil hizmet beklentisini belirtmiş maviş .
Olmayınca olmuyor .
Elektrik tutmayınca tutmuyor demek samimi bir görüşme talebi ile gelen birisine samimiyetsiz bir cevap olmuş kanaatindeyim ..

Geçmişler olsun her iki tarafa da ..
Keyifli forumlar .

ASYA Çevrimdışı
3 Tem 2025
335
1,444
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..

tabi ki eviniz cafe değil . Ancak misafir ettiğiniz kişiye usulden de olsa ikramda bulunmak adettendir ..

öpüşme konusunda seçici olabilirsiniz aslında bu da en doğal. Hakkınız .
Ancak bilgilendirmede keşke bunu belirtmiş olsa idiniz . Gelen kişi de bu konuda kendisini piskolojik olarak hazırlar idi ..
ki baktığında bir beklenti ile gelip o beklentiyi karşılayınca ne kadar hoş referanslar çıkıyor öyle değil mi ?
Bu tarz eleştiriler kötülemekten daha çok beklenti belşrtir ve bu beklentiye karşı da aksiyon alınması gerekir .

Yapılan görüşmelerin doğasında öpüşme var . Öyle değil mi ?
Şimdi maviş size sormuş olsa idi öpüşme var mı diye muhtemelen görüşmenin doğasında öpüşme var diyecektiniz diye tahmin ediyorum ..

Yani çok kaba tabir ile . Lütüf değil hizmet beklentisini belirtmiş maviş .
Olmayınca olmuyor .
Elektrik tutmayınca tutmuyor demek samimi bir görüşme talebi ile gelen birisine samimiyetsiz bir cevap olmuş kanaatindeyim ..

Geçmişler olsun her iki tarafa da ..
Keyifli forumlar .
Beyefendi elimden geldiği kadar ikram yapıyorum ve sürekli soruyorum da ama herkesin beklentisini de karşılayamam bu konuda ki zorunda olmamama rağmen sizinde dediğiniz gibi diğerine gelirsek Öpüşme yapamıyorum diye bişey yok konuyu saptırmayın ve tabiki seçici olacağım nasıl sizde oluyorsanız ..

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
772
2,001

Olumsuz yonler:

Kendisine teşekkürler.
Aa aslinda masa hep dolu olur arkadasimin evinde acaba tasinmak uzere oldugu zamana mi denk geldiniz ? Guzellik gorecelidir tabiki ama fazlasiyla gozleri ve yuz guzelligi ile ilgili olumlu referanslar var. Abartilmis demek yerine ben begenmedim bana hitap etmedi diyebilirsiniz benceee daha az kirici olur dimi ama 🤗😉

Fedecb

Normal Üye
18 Nis 2022
29
23
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İkram konusu çok önemli değil şahsen ben kendim götürürüm yiyecek bir şeyler ilk kez gittiğim bir yerde kimseye güvenemem.Ancak elektrik tutmadı ya da öpüşme konusunda seçiciyim demek çok yanlış. O zaman sadece elektrik aldığım beğendiğim kişilerle öpüşüyorum diyeceksiniz ve bunu en başta söyleyeceksiniz.Açıkçası bir kadınla öpüşürken kendini kaçırması laf olsun diye öpüşmesi erkeğe hakaret gibi bir şey.Ben olsam anında orayı terk ederdim

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi elimden geldiği kadar ikram yapıyorum ve sürekli soruyorum da ama herkesin beklentisini de karşılayamam bu konuda ki zorunda olmamama rağmen sizinde dediğiniz gibi diğerine gelirsek Öpüşme yapamıyorum diye bişey yok konuyu saptırmayın ve tabiki seçici olacağım nasıl sizde oluyorsanız ..
Yazdıklarımın bu kadar farklı bir yere çekilmesi ilginç doğrusu. Aynı satırları okuduğumuzu varsayarak yazmıştım ama demek ki anlatmak istediğim yerle, algılanan yer pek örtüşmemiş. Yorumumu tekrar okuyunuz isterseniz . Ama savunma yapmak için değil de ne demek istemiş mantığı ile

Ben ne ikramı mesele ettim ne de öpüşmeyi bir zorunluluk gibi sundum. Sadece beklentiyle gelen insanların, bazı şeyleri önceden bilmesinin daha sağlıklı olacağını söyledim. Bu kadar basit bir noktadan “konu saptırma” sonucuna varılması biraz aceleci olmuş.
Eleştiri, savunma gerektiren bir saldırı değildir. Okunup doğrudan refleksle cevaplandığında değil, ne söylendiği gerçekten anlaşılmaya çalışıldığında anlam kazanır. Benim niyetim de buydu.
Neyse, her şey herkes için netleşmiştir diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlış mı anladım ? Yanlış mı okudum ? Anlamadım @yasakelma80 üstadım..

Her geçen gün şaşkınlık verici konular , ve yorumlar.. 😳😳😳
Ne anladın ?
İnan ben yaptığım yoruma verilen cevabı anlamadım .

Sen yazılan referanstan ne anladın .
Benim yaptığım yorumdan ne anladın merak ettim .
Acaba ben ne yazamak istediğimi mi anlatamadım .

Zaten anlaşılmamak üzerine yaşıyoruz sanırım . Anlatılmak istenilen A anlaşılan X gibi sanki
Senin yorumun ne merak ettim .

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne anladın ?
İnan ben yaptığım yoruma verilen cevabı anlamadım .

Sen yazılan referanstan ne anladın .
Benim yaptığım yorumdan ne anladın merak ettim .
Acaba ben ne yazamak istediğimi mi anlatamadım .

Zaten anlaşılmamak üzerine yaşıyoruz sanırım . Anlatılmak istenilen A anlaşılan X gibi sanki
Senin yorumun ne merak ettim .
Üstadım , öpüşmek için bile seçici olacağını söyleyen pembişi okuduğuma inanamadım. Yoksa ben mi yanlış anladım !?

Senin yorumunu gayet iyi anladım ve katkı sağladım üstadım. Ama !?
Sonuçta hiçbir pembiş , bilabedel kimseyle birlikte olmuyor ?

Yani şaşırmak da bizim hakkımız olsa gerek 🙂

ASYA Çevrimdışı
3 Tem 2025
335
1,444
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştım dediğim gibi herkese hitap etmek zorunda değilim bu çok doğal.konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok görüşlerinize saygı duyarım hepinize mutlu günler..

17 Mar 2024
433
654
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ancak elektrik tutmadı ya da öpüşme konusunda seçiciyim demek çok yanlış. O zaman sadece elektrik aldığım beğendiğim kişilerle öpüşüyorum diyeceksiniz ve bunu en başta söyleyeceksiniz.
Bence bu arkadaşımızın bu söylediği çok açıklayıcı ve hepimizin söylemek istediği şeyi yazmış resmen. Teşekkürler

Son düzenleme:
Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allah allah nasıl bir secicilikmis o? Şuraya fotoğrafımı bırakmak isterdim de neyse. Kiminle opusuyorsunuz tarlasini satıp gelen 70 yaşındaki dede ile mi? Öyle bir secicilikse belirtin basliginizda. Eviniz cafe değil evet aciklamaya yazın sadece su ikramim var diye. Sanki cafe diye geliyoruz. Ortaya bi soda kola bir de gofret muz koysan yeterli zaten aldığın para 9 bin 100 tllik masraftan mi kaçınıyorsun? Böyle cevaba böyle cevap. Hadi abi, olumlu açtım ama olumsuzmus bu başlığın hakkı.

ASYA Çevrimdışı
3 Tem 2025
335
1,444
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Allah allah nasıl bir secicilikmis o? Şuraya fotoğrafımı bırakmak isterdim de neyse. Kiminle opusuyorsunuz tarlasini satıp gelen 70 yaşındaki dede ile mi? Öyle bir secicilikse belirtin basliginizda. Eviniz cafe değil evet aciklamaya yazın sadece su ikramim var diye. Sanki cafe diye geliyoruz. Ortaya bi soda kola bir de gofret muz koysan yeterli zaten aldığın para 9 bin 100 tllik masraftan mi kaçınıyorsun? Böyle cevaba böyle cevap. Hadi abi, olumlu açtım ama olumsuzmus bu başlığın hakkı.
Beyfendi 1.si standart servislerde öpüşme yazmıyor zaten bu benim kendi insiyatifim açıkça belirtilemez kendi seçimim çünkü sizde keşke gelmeden profilimi inceleseydiniz 2.si bi taşınma sürecim oldu öyle denk gelmiş size ki herzaman ikramlarım olur ki daha oturmadan ilk sorduğum soru ne ikram edebilirim olur.. 3.sü çok ters ve kırıcı uslüple yaklaşmışsınız bende size yakıştıramadım daha fazla birbirimizi kırmayalım isterseniz bundan sonrası için size bol şans..

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi 1.si standart servislerde öpüşme yazmıyor zaten bu benim kendi insiyatifim açıkça belirtilemez kendi seçimim çünkü sizde keşke gelmeden profilimi inceleseydiniz 2.si bi taşınma sürecim oldu öyle denk gelmiş size ki herzaman ikramlarım olur ki daha oturmadan ilk sorduğum soru ne ikram edebilirim olur.. 3.sü çok ters ve kırıcı uslüple yaklaşmışsınız bende size yakıştıramadım daha fazla birbirimizi kırmayalım isterseniz bundan sonrası için size bol şans..
Referansimda kiricilik yok. Böyle cevaba böyle cevap dedim. 2 saatlik muhabbete taşınmaya dair bir şey geçmedi ve ev de derli topluydu. Aynen uzatmayalim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar