Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gamzeli Güzel🤍

Dubadu92

Normal Üye
24 Ara 2023
45
142
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün yıldız hanımla 12:00 gibi 4 saatlik uzun bir otel programı yaptık, Ben yıldız hanım dan önce otelde heyecanla bekliyorum, çok şık güzel bir kadın kapıyı çaldı, beğendiğim güzel boylu poslu esmer gamzeli güzel, konuştuk güldük , eğlendik, ben aslında boğazda rakı programı planlamıştım, yıldız hanım alkole bir süre ara vermiş vücud dinlendiriyormuş,başka gün için sözünü aldım,Ben tenini vücudunu seviyorum, çok temiz bir kadın hayatım da ilk kez bir kadına oral yapıyorum, oda yıldızımdır..mis gibi çiçek kokuyor.. seninle her zaman diyorum,yine sen hep sen, Nilüfer.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün yıldız hanımla 12:00 gibi 4 saatlik uzun bir otel programı yaptık, Ben yıldız hanım dan önce otelde heyecanla bekliyorum, çok şık güzel bir kadın kapıyı çaldı, beğendiğim güzel boylu poslu esmer gamzeli güzel, konuştuk güldük , eğlendik, ben aslında boğazda rakı programı planlamıştım, yıldız hanım alkole bir süre ara vermiş vücud dinlendiriyormuş,başka gün için sözünü aldım,Ben tenini vücudunu seviyorum, çok temiz bir kadın hayatım da ilk kez bir kadına oral yapıyorum, oda yıldızımdır..mis gibi çiçek kokuyor.. seninle her zaman diyorum,yine sen hep sen, Nilüfer.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

YILDIZ Çevrimdışı
11 Ocak 2025
697
2,712
Çok teşekkür ederim bu güzel referansın için, sende beni farklı bir bıyık tarzın ile karşıladın çok yakışmış.. ☺️her zaman beklerim😘

Kadir23 Çevrimdışı
31 Ağu 2025
75
33
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nilüfer seninle tanışmayı çok isterim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar