Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan ilk görüşme ama ne görüşme :)

black_coffee Çevrimdışı
21 Ağu 2013
26
0
Cinsiyetiniz nedir?
Birazcık gecikmeli de olsa yazabiliyorum nihayet

Kendisi ile tatile çıkmadan bir gün evvel tanışmış bulunmaktayım
Forum üzerinden gerçekleştirdiğim ilk tanışıklık benim için gerçekten harikulade idi. Sevecen, güleryüzlü, hoşsohbet ve dahası var ki benim için gerçekten tarif edilemeyecek kadar başka, bambaşka haller Yazmakla anlatılamayacak kadar güzel vakit geçirdik birlikte en kısa zamanda görüşeceğiz zira tatilim bitmiş bulunmakta

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
Birazcık gecikmeli de olsa yazabiliyorum nihayet

Kendisi ile tatile çıkmadan bir gün evvel tanışmış bulunmaktayım
Forum üzerinden gerçekleştirdiğim ilk tanışıklık benim için gerçekten harikulade idi. Sevecen, güleryüzlü, hoşsohbet ve dahası var ki benim için gerçekten tarif edilemeyecek kadar başka, bambaşka haller Yazmakla anlatılamayacak kadar güzel vakit geçirdik birlikte en kısa zamanda görüşeceğiz zira tatilim bitmiş bulunmakta

Paylaşım için teşekkür ederim öncelikle . Heyecanınız imrendiriyor , Aslı sizi epey etkilemiş gibi . Öyle bir etkisi var derler zaten :)

cilero_

0
Normal Üye
29 Eki 2011
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
arkdaş kimden bahsettiğini belirtseydi daha iyi olacaktı :)

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15

legoo7

0
2 Eki 2014
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
normal uye olup form uzerınden tanısmaktan kastınız sıze pm mesaj atmıs olması mıdır? ben şimdi bana da pm at desem forumcu amcalar kızmaz mı?

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
normal uye olup form uzerınden tanısmaktan kastınız sıze pm mesaj atmıs olması mıdır? ben şimdi bana da pm at desem forumcu amcalar kızmaz mı?

henüz gri üyesiniz , müdavim üye olarak pm atabilme hakkı kazanabilirsiniz , bu statü için de en az 50 mesaj yazmanız lazım , ama hepsi 1 günde ve arka arkaya değil , biraz yavaşlamanızı ve forum kurallarına bir göz atmanızı tavsiye ederim...

legoo7

0
2 Eki 2014
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
heyecanımıza ver dragon kardeş. selamlar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar