Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fevkaledenin fevki

cilginturk

Normal Üye
9 Nis 2024
15
66
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira Hanımla sanırım 10 dan fazla kez görüşmüşümdür kendisinden mutsuz ayrılmanız imkansız imkanı yok öyle bir şeyin vücudu olsun hele hele o göğüsleri olsun dudakları olsun her şeyiyle çok güzel evi temiz rahat giriş rahat toplu taşımaya pek uygun değil ama metro uzak otobüs aktarmalı oluyor araçla gidecekler için gündüz vakitleribde park yeri bulunabiliyor fakat akşam saatlerinde park sorunu olabiliyor benim önerim taksiyle gidip shakiranın ikram viskisi eşliğinde seans aralarında sohbet etmek

logos_77 Çevrimdışı
18 Ağu 2026
212
143
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shakira Hanımla sanırım 10 dan fazla kez görüşmüşümdür kendisinden mutsuz ayrılmanız imkansız imkanı yok öyle bir şeyin vücudu olsun hele hele o göğüsleri olsun dudakları olsun her şeyiyle çok güzel evi temiz rahat giriş rahat toplu taşımaya pek uygun değil ama metro uzak otobüs aktarmalı oluyor araçla gidecekler için gündüz vakitleribde park yeri bulunabiliyor fakat akşam saatlerinde park sorunu olabiliyor benim önerim taksiyle gidip shakiranın ikram viskisi eşliğinde seans aralarında sohbet etmek
Paylaşım için teşekürler.🙏

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
245
566
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Değerli referans için çok teşekkür ediyorum 🫶💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar