Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekip Çalışması

taktak-sedat Çevrimdışı
24 Kas 2020
44
220
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mana ile @EBRUSCRT sayesinde tanışma fırsatı buldum. Merak ettiğim kızlardan biri olan Mana ile Ebru'nun birlikte geçirecekleri günün haberini alınca hemen yazdım ve ön sıralardan yerimi aldım. 😂

Ebru'nun evinde kendisini gördüğümde beklediğimin üzerinde bir güzellik ve fizik ile karşılaştığımı açıkça söyleyebilirim. Fotoğraflarından kesinlikle daha fazlasına sahip olduğunu söylemem yanlış olmaz.

Belirtmeliyim ki sohbeti de güzelliği kadar iyi bir seviyede. Kültürlü, eğlenceli ve sevgi dolu olduğu apaçık ortada. Ebru'nun güzel ikramları ile devam eden koyu sohbetimizi içeriye taşımak adına hazırlıklarımızı yaptık. Duştan çıktığımda beni bekleyen güzel ikiliyle öyle pozisyonlara girildi ki bir an bilinç kaybı yaşamış gibi hissettim kendimi. Nerdeyim ben, napıyorum?? 😂 İki oturumda da her ikisiyle eşit seviyede ilgilenebilmek için kimseye hak geçmesin düsturuyla elimden gelen çabayı gösterdim. Benim için gayet memnun tamamlanılan bir geceydi. Umarım kızlar da aynı fikirdedirler. 🥰

O günün bıraktığı etkiyle ister istemez Mana'ya kendi evinde daha fazla vakit ayıracağım bir akşamın hayalini de kurmaya başladım. Gerçekleşirse siz dostları bilgilendiririm. ;)

1 Eki 2020
416
369
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mana ile @EBRUSCRT sayesinde tanışma fırsatı buldum. Merak ettiğim kızlardan biri olan Mana ile Ebru'nun birlikte geçirecekleri günün haberini alınca hemen yazdım ve ön sıralardan yerimi aldım. 😂

Ebru'nun evinde kendisini gördüğümde beklediğimin üzerinde bir güzellik ve fizik ile karşılaştığımı açıkça söyleyebilirim. Fotoğraflarından kesinlikle daha fazlasına sahip olduğunu söylemem yanlış olmaz.

Belirtmeliyim ki sohbeti de güzelliği kadar iyi bir seviyede. Kültürlü, eğlenceli ve sevgi dolu olduğu apaçık ortada. Ebru'nun güzel ikramları ile devam eden koyu sohbetimizi içeriye taşımak adına hazırlıklarımızı yaptık. Duştan çıktığımda beni bekleyen güzel ikiliyle öyle pozisyonlara girildi ki bir an bilinç kaybı yaşamış gibi hissettim kendimi. Nerdeyim ben, napıyorum?? 😂 İki oturumda da her ikisiyle eşit seviyede ilgilenebilmek için kimseye hak geçmesin düsturuyla elimden gelen çabayı gösterdim. Benim için gayet memnun tamamlanılan bir geceydi. Umarım kızlar da aynı fikirdedirler. 🥰

O günün bıraktığı etkiyle ister istemez Mana'ya kendi evinde daha fazla vakit ayıracağım bir akşamın hayalini de kurmaya başladım. Gerçekleşirse siz dostları bilgilendiririm. ;)
@MANA ve @EBRUSCRT duosu mu efsane birşey
Referans için teşekkürler

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

0
Normal Üye
29 Haz 2017
3,673
8,885
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Kahve içmeye gelen arkadaslarimla karşılaştı Evde 4 pembisle karşılaşınca yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı hahahahh
Güzeldi güzel ekip güzel olunca ortaya güzel şeyler cikabiliyo 😜

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler daha ne olsun

hellman62 Çevrimdışı
23 Kas 2020
5
7
63
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
looks like two ladies(threesome for me) are quite popular on the forum,these two are probably very good at what they do,we will see if there will be a chance for a threesome with them,but im afraid i will be overpowered by the two beauties.lets see ;) ;) ;) (Y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar