tiger6129
Normal Üye
- 1 Haz 2022
- 22
- 78
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hanımefendi ile telefon ve Whatsapp aracılığıyla iletişim kurup randevu aldım. Ertesi gün yola çıktığımı belirtip konum bilgilerini göndermesini talep ettim. Konumu paylaştı. Konuma ulaştım. Aradım "ben seni arayacağım" diyerekten telefon kapatıldı. Ardından 30 dk sonra gerek mesaj gerek Whatsapp gerek telefon ile iletişime geçmeye çalıştım. Umudu kesip geri dönüş yoluna koyulduğum sırada Whatsapp'dan hanımefendi bana "Benim az isim var dışarda, saat vermedim genç adam. Geç uygun olacağım. İptal edelim" mesajı gönderdi. Halbuki kendisine gün ve saat ve nasıl bir program talep ettiğimi bildiren hem mesaj hem telefon görüşmesi var. Kendisinin de onayı ile kararlaştırılmış bir durum varken. Sözüne sadık kalmayan vaktimi ve günümü çalan hanımefendi için üzülerek olumsuz bir referans yazmak durumundayım. Diğer beyler aynı durumla karşılaşmaz umarım. En azından teyit için Whatsapp üzerinden yazdığım da ya da konum talep ettiğimde durumu belirtip nezaket gereği "iptal edelim" diyebilirdi. Bu hiç sık olmadı. Forumdan daha evvel birden fazla görüşme yapmış biri olarak ilk kez böyle bir durumla karşılaşmak bir nebze olsun beni hayal kırıklığına uğrattı.