Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Efsane Cansel

karınca

Normal Üye
18 Ara 2024
19
28
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır takip ettiğim bir pembişti. İzmir dışında yaşadığım için çok istememe rağmen görüşemedik. 12.03.2026 tarihinde görüşme şansını sonunda yakaladım. Kendisi ile oldukça hızlı bir iletişimin ardından tarih konusunda anlaştık. Evinin konumuna da oldukça kolay ulaştım. Kapıyı açtığı an ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamıştım. Kendisi hem çok güzel hem de çok temiz kadın. Mis gibi kokuyor. Performans konusunda efsane diyebilirim. Erkeğini memnun etmek için çok fazla efor sarf ediyor. Ben çok memnun kaldım. Bir sonraki İzmir seyahatimi iple çekiyorum. İzmir ve çevresindekilere de bu güzelliği kaçırmayın derim. 🔥🔥

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler
Uzun zamandır takip ettiğim bir pembişti. İzmir dışında yaşadığım için çok istememe rağmen görüşemedik. 12.03.2026 tarihinde görüşme şansını sonunda yakaladım. Kendisi ile oldukça hızlı bir iletişimin ardından tarih konusunda anlaştık. Evinin konumuna da oldukça kolay ulaştım. Kapıyı açtığı an ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamıştım. Kendisi hem çok güzel hem de çok temiz kadın. Mis gibi kokuyor. Performans konusunda efsane diyebilirim. Erkeğini memnun etmek için çok fazla efor sarf ediyor. Ben çok memnun kaldım. Bir sonraki İzmir seyahatimi iple çekiyorum. İzmir ve çevresindekilere de bu güzelliği kaçırmayın derim. 🔥🔥
@Cansel Ulusoy 🌹🌹🌹🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim seni tanımak benim içinde çok güzeldi seninde enerjik harika uyum çok önemli biliyorsun kapıyı açtığımda o an anlamıştım güzel bir görüşme olacağını çok kibar bir partnersin çok tatlısın herşey için çok teşekkür ediyorum 🙏 🥰 😎 😎 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️ ❤️ ❤️ kocaman öpüyorum seni 💋 💋 @karınca seviliyorsun bebiş 🥰 🥰 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar