sırtlan
Normal Üye
- 26 Ara 2023
- 26
- 114
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili forumdaşlar merhaba Eda hanım ile 2024 ile başlayan ve bir türlü denk gelmeyen bir WhatsApp trafiği gerek onun gerek benim bir türlü denk görüşemedik tabiki
ama pes etmek yok iyice görüşme isteğim arttı bir gün rüyama bile girdi ve en sonunda mutlu an geldi (Not 2 defa 3'er saat görüşme gerçekleştirdim ) fizik olarak zaten çok iyi ama yüz güzelliği de bir o kadar iyiydi. Kendine has bir bilgisi var konustukça onu tanimak o da aynı şekilde güzel bir kahvaltı ve çay eşliğinde devam ettik ama benim gözler artık Duman aldı ve kısa duş sonrası odaya gectigimde güzel bir öpüşme vücut bakımı temiz kokusu göğüsleriyle güzel ilgilendim onunda çok istekli oluşu beni daha öpüşürken gözlerimizin temas etmesi cowgril posizyonda ilk seans tamamlandı sonra tekrar muhabbet 2 seans ise çay içerken kahve teklif etmesi olur dedim ama oral hiç aklıma gelmedi fincan ile içeri girdiğinde önümde diz çöktü ve söylediği cümle sıcaklığı hisset 
ben böyle istahlı bir oral yapan bir kadınla görüşmedim bir sigara aldım kendimi ona bıraktım ve sigara bittiğinde ben bittim sonra 3 Seans ise masaj eşliğinde devam ettik kan ter içinde kaldım ama değdi en son
atışlarım ritmi artmaya başladı ama tanıştığıma uğraştığıma değdi iyikide görüştüm son olamayacak