Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğru bir tercih

reijimah

Normal Üye
22 Haz 2025
2
20
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum

Meltem hanımla görüşme fırsatımız oldu. Yeri çok merkezi ve ulaşılabilir bir yerde. Gittiğimde çok güzel karşıladı ve misafirperverliğini de çok sevdim. Sohbetiyle omuzlarımdan bir yük aldı sanki.

Forumdaki yorumlara bakarak tercih etmiştim ayrıca sizlere de teşekkürler forum. Kesinlikle fotoğraflarda göründüğü gibi olan bir hanımefendi.

Ayrıca ayna detayı çok iyiydi 😄
Kendisine tekrar teşekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar forum

Meltem hanımla görüşme fırsatımız oldu. Yeri çok merkezi ve ulaşılabilir bir yerde. Gittiğimde çok güzel karşıladı ve misafirperverliğini de çok sevdim. Sohbetiyle omuzlarımdan bir yük aldı sanki.

Forumdaki yorumlara bakarak tercih etmiştim ayrıca sizlere de teşekkürler forum. Kesinlikle fotoğraflarda göründüğü gibi olan bir hanımefendi.

Referans için teşekkürler. @MELTEM hanım tanışmayı istediğim bir hanımefendi, dilerim en kısa zamanda aynı misafirperverlikten ben de nasibimi alırım 😇

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
749
3,311
Selamlar forum

Teşekkür ederim canım benim
Selamlar forum

Misafirperverlik bizden, keyifli sohbet sizden olunca tadından yenmez oldu 😄 Omuz yüklerini bıraktıysan gerisi kolay. Ayna detayı ise aramızda bir sır olsun 🤭
Görüşmek üzere öpüyorum 💋

18 Ara 2022
168
168
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim canım benim

Misafirperverlik bizden, keyifli sohbet sizden olunca tadından yenmez oldu 😄 Omuz yüklerini bıraktıysan gerisi kolay. Ayna detayı ise aramızda bir sır olsun 🤭
Görüşmek üzere öpüyorum 💋
Aa çatlarız ama nedir acaba ayna detayı 😅

24 Haz 2019
65
32
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba meltem hanım,
Daha önce görüşmüştük hatirlarsaniz.
Bir irtibatsizlik sebebi ile engellediniz.
Kendimi ifade etsem, bir fırsat verseniz :) lütfen.

TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
749
3,311
Merhaba meltem hanım,
Daha önce görüşmüştük hatirlarsaniz.
Bir irtibatsizlik sebebi ile engellediniz.
Kendimi ifade etsem, bir fırsat verseniz :) lütfen.
Sizin yaptığınız asla af edilir degil doğum günüm de ailemle geçireceğime Sizin sayenizde evde boş boş beklemekle geçti onun için yazmayın

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar