Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dikkat: Bağımlılık Riski

2 Eyl 2025
54
89
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Asel ile sanıyorum olabilecek en olumsuz şartlarda görüştük. Yağmurlu, soğuk ve trafiğin sonuna kadar kilitlendiği berbat bir istanbul günüydü. Program da son dakikada anlık şekilde gelişmek zorunda kaldığı için zamanı yönetme konusunda kaygılarım vardı. Ama buna rağmen kendisi adres bulma ve navigasyon konusundaki beceriksizliğim karşısında büyüklük gösterip büyük bir sabırla beni yönlendirdi. Başkası olsa inanın "aman be, başının çaresine bak" diye sepetlerdi ki, buradan benim gibi büyük şehir özürlüsü bir taşralıya gösterdiği tahammülden ötürü tekrar teşekkür ediyorum.

Tabi asıl bahsedilmesi gereken, soyunup dökünüp İstanbul'un kirini üzerimizden attıktan sonra yaşananlar. Çok detaya girmek istemiyorum ama, bu ele avuca sığmaz hanımefendi benim pestilimi çıkardı beyler. Kontrol kendisindeyken de, sizdeyken de dur durak bilmiyor. Daha nasıl ifade edeyim bilmiyorum, resmen evire çevire sevdi beni :)

Bunun yanında daha ilk gördüğüm andan itibaren kendini belli eden sıcaklığı, samimiyeti ve hoş sohbeti de bahsedilmesi gereken detaylar.

Gözlerinin derinlerine dalıp gidesim, onunlayken nasıl geçtiğini anlayamadan sonsuzluğa giden her saniyenin peşinden atlayıveresim gelen bu eşsiz hanımefendi daha fazla anlatılmaz arkadaşlar, yaşanır.

İlk görüşmemizdi ama eminim son olmayacak. Gelecek İstanbul maceramın ilk gündem maddesisin sevgili @Asel ARJİN o güne kadar kendine çok iyi bak lütfen.

Umutmadan, muhteşem misafirperverliği için ev sahibemiz @Ataşehir Yasemin hanıma da sonsuz teşekkürler.

Ataşehir Didem Çevrimdışı
23 Ağu 2025
405
3,332
Sevgili Asel ile sanıyorum olabilecek en olumsuz şartlarda görüştük. Yağmurlu, soğuk ve trafiğin sonuna kadar kilitlendiği berbat bir istanbul günüydü. Program da son dakikada anlık şekilde gelişmek zorunda kaldığı için zamanı yönetme konusunda kaygılarım vardı. Ama buna rağmen kendisi adres bulma ve navigasyon konusundaki beceriksizliğim karşısında büyüklük gösterip büyük bir sabırla beni yönlendirdi. Başkası olsa inanın "aman be, başının çaresine bak" diye sepetlerdi ki, buradan benim gibi büyük şehir özürlüsü bir taşralıya gösterdiği tahammülden ötürü tekrar teşekkür ediyorum.

Tabi asıl bahsedilmesi gereken, soyunup dökünüp İstanbul'un kirini üzerimizden attıktan sonra yaşananlar. Çok detaya girmek istemiyorum ama, bu ele avuca sığmaz hanımefendi benim pestilimi çıkardı beyler. Kontrol kendisindeyken de, sizdeyken de dur durak bilmiyor. Daha nasıl ifade edeyim bilmiyorum, resmen evire çevire sevdi beni :)

Bunun yanında daha ilk gördüğüm andan itibaren kendini belli eden sıcaklığı, samimiyeti ve hoş sohbeti de bahsedilmesi gereken detaylar.

Gözlerinin derinlerine dalıp gidesim, onunlayken nasıl geçtiğini anlayamadan sonsuzluğa giden her saniyenin peşinden atlayıveresim gelen bu eşsiz hanımefendi daha fazla anlatılmaz arkadaşlar, yaşanır.

İlk görüşmemizdi ama eminim son olmayacak. Gelecek İstanbul maceramın ilk gündem maddesisin sevgili @Asel ARJİN o güne kadar kendine çok iyi bak lütfen.

Umutmadan, muhteşem misafirperverliği için ev sahibemiz @Ataşehir Yasemin hanıma da sonsuz teşekkürler.
Çok teşekkür ne mutlu bana sizi güzel ağırladığıma tekrar görüşmek üzere

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

De duo mu misafirperverlik mi ? Anlayamadım 🙈🙈🙈
Yoksa asel Hn misafirlikteyken sizde mi misafir oldunuz ...

Ne oldu ise oldu güzel olmuş işte 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

2 Eyl 2025
54
89
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

De duo mu misafirperverlik mi ? Anlayamadım 🙈🙈🙈
Yoksa asel Hn misafirlikteyken sizde mi misafir oldunuz ...

Ne oldu ise oldu güzel olmuş işte 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Evet, biraz misafir üzerine misafir gibi oldum :)

Ama iki hanımefendi de rahat edeyim diye ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
707
769

Canımmmm oncelıkle herşey ilk önce güzel iletişimden gelir, Kendini bahsederken kullandıgın ifade dili benim içn ınanılmaz konfor. Bunun dısında hepımız insanız ben olması gerekeni yaptım sende bir çok alanda anlayıs gosterdın her görüşme bence bu sekılde anlayıs ve samımiyetle olsa keşke bende yaşanan her şey içn sana kocaman Teşekkür ederim.. kocaman sevgilerimi iletiyorum tekrar görüşmek üzere kocaman sevgiler ❤❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar