Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Defneli Günler

Hey

Normal Üye
25 Ara 2025
14
59
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Defne beni güzel misafir etti rahat hızlı program yaptık sohbet te yerindeydi
Ancak yaşı oldugundan daha fazla gösterdiğini soyleyebilirim olgun kadınlardan hoslananlar için iyi bir deneyim olabilir

Oral kısmında istekli ve heyecanlandırıcıydı pozisyonlar aktivite sınırlıydı ve malesef 2. Pozisyonda hadi gel artık yaklaşımı beni karşıladı. Vazife hissi deneyimi biraz boluyor benim için.

Kişilik misafirperverlik hersey ok güzeldi ancak soylediğim nüanslar mevcut

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Defne beni güzel misafir etti rahat hızlı program yaptık sohbet te yerindeydi
Ancak yaşı oldugundan daha fazla gösterdiğini soyleyebilirim olgun kadınlardan hoslananlar için iyi bir deneyim olabilir

Oral kısmında istekli ve heyecanlandırıcıydı pozisyonlar aktivite sınırlıydı ve malesef 2. Pozisyonda hadi gel artık yaklaşımı beni karşıladı. Vazife hissi deneyimi biraz boluyor benim için.

Kişilik misafirperverlik hersey ok güzeldi ancak soylediğim nüanslar mevcut
Birçok forum paydaşına örnek olacak bu değerli referansınız için teşekkürler.

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel detaylar barındıran paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

gazoz Çevrimdışı

gazoz

0
12 Kas 2012
228
89
Cinsiyetiniz nedir?
Degerli referansınıza; hanımefendi ile görüşme niyeti olupta buralara bilgi amaçlı bakan/okuyan olursa diye, hem bilgilendirme hemde sizin referansınıza ilave destek olarak yazmak istedim.

Kendisi ile yaklaşık 2 sene kadar önce üsküdardaki yerinde görüştüm, o zaman henüz forumda aktif olarak mevcut değildi, X üzerinden irtibat kurmuştum.
Benim için 'Nötr' (olmasada olurdu) diyebileceğim bir görüşme olmuştu. Nötr yerine Olumsuz yazmak istemedim, zira kendisi iyi niyetli ve elinden geldiğince işini fazla oldu bittiye getirmeden yapmaya çalışıyor (her ne kadar bu iş için bunlar tam olarak yeterli olmasada) buraya kadar ok.

Fakat kendisinin yaşı oldukça fazla, bunu fotolardaki vucuduna bakıp anlamak pek mümkün değil, ancak kapıdan girdiğinizde yüzünü görüp ses tonunu duyduğunuzda fark ediyorsunuz, vucudu yaşına göreceli (birazda kilo olmaması-fit olması nedeniyle) daha genç gözükmekte. Evet vucut yaşına göreceli kısmen genç dursada sonuçta yüz ve ses öyle olmadığını hemen belli ediyor.

Forumda bilgi kısmında partnerlerin yaşını gerçeğinden 5-10 yaş arası düşük yazmaları ve bazende senelerce yaşın hiç değişmemesi zaten hepimizin bildiği bir realite. Çoğumuz bunu göz önüne alarak görüşmezden önce yazan yaşa bu limitlerde (+) ilave ederek ve bunu bilerek haraket etmekteyiz. Fakat hanımefendinin buradaki bilgisinde yazan yaşı (34) fakat kendisinin gerçekte rahatlıkla 50 veya biraz üzerinde oldugunu söyleyebilirim, yani buradaki bilgilendirme ile gerçekte olan makas çok fazla.

Buradaki maksadım kesinlikle kimseyi kötülemek/karalamak vs. değil; sadece görüşme niyeti olan forumdaşları bu hususu bilerek hareket etmeleri konusunda bilgilendirmektir, zira kendim baştan bu şekilde oldugunu bilseydim bu deneyimim olmazdı.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar