Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cuma Party 2 Eda Parlar

• Konbuyu başlatan m2016
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet cuma günü bit başka pembişten çıktından sonra eda nın yanında aldım soluğu kapıdan içeri girer girmez sanki 40 yıllık tanıyormuşum gibi sohbete başladık
bence yüzüde güzel ve sempatik balıketli demiş ama yok bence güzel vücudu var hatta tam istediğim beyaz ele gelen kemik saymıyoruz anlamında kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum ben bu kadar içten konuşan dertleşen tanıdığım 2. partner sevişme konusuna gelirsek bence çok iyi anlatılanlardan fazlası var
kendisi seni baştan çıkarmak ve memnun etmek için elimden geleni veya daha fazlasını yapıyor yatak konusunda çok iyi sanırsam bunda istekleri belirtmenin faydası vardır ama gerçekten çok içten ve samimi biri güzel saatler için tekrar teşekkür ederim. Muhakkak tekrar görüşeceğiz.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Evet cuma günü bit başka pembişten çıktından sonra eda nın yanında aldım soluğu kapıdan içeri girer girmez sanki 40 yıllık tanıyormuşum gibi sohbete başladık
bence yüzüde güzel ve sempatik balıketli demiş ama yok bence güzel vücudu var hatta tam istediğim beyaz ele gelen kemik saymıyoruz anlamında kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum ben bu kadar içten konuşan dertleşen tanıdığım 2. partner sevişme konusuna gelirsek bence çok iyi anlatılanlardan fazlası var
kendisi seni baştan çıkarmak ve memnun etmek için elimden geleni veya daha fazlasını yapıyor yatak konusunda çok iyi sanırsam bunda istekleri belirtmenin faydası vardır ama gerçekten çok içten ve samimi biri güzel saatler için tekrar teşekkür ederim. Muhakkak tekrar görüşeceğiz.

Bir görüşmeden çıkıp bana gelen "deli" adam 😂 Çok sasirmistim o gün. Kesinlikle harika iki saat geçirdik. Sohbeti güzel, keyfi güzel insan... Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Tekrar buluşup dertlesmek ve seni dinlemek isterim 😊 Cansin😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir görüşmeden çıkıp bana gelen "deli" adam 😂 Çok sasirmistim o gün. Kesinlikle harika iki saat geçirdik. Sohbeti güzel, keyfi güzel insan... Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Tekrar buluşup dertlesmek ve seni dinlemek isterim 😊 Cansin😘
inşallah en kısa zamanda

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
birde kahva yerine alkol olması insanı rahatlatıyor anlayışlı kadınsın

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hepsine git kardeş sırayla durumuna göre

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
valla ben eda ve nil ile görüştüm ikiside iyi buse hanımı bilmiyorum ikisinede gitmeye değer

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,062
1,307
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
alkol demek sadece bende bu etkiyi göstermiyor , adeta performans arttırıcı gibi 😄
valla bilmiyorum dostum 2 kadeh pek bir şey yapmaz bize biz trakyalıyız sadece daha rahat oluyorsunuz ev oturmasına gidip kahve içek yerine eğlenmeye gidince 2 kadeh içilir bizde anlatılmak istenen bu

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar