Çok ama çok isteyip bir türlü görüşemediğim sevgili Aslı ile geçenlerde çok keyifli bir görüşme gerçekleştirme fırsatı buldum. Aslı ile iletişim çok sıcak bir o kadar net. Ne istediğini bilen her konuda kendini doğru ifade eden harika bir kadin. İlk etkilendiğim şey enfes dişiliği olmasına rağmen, tanıştığımızda fiziki beğeninin çok ötesine geçtim kendi adıma. Her konuda paylaşımda bulunup her konuda tartışabileceğim nadir hanımefendilerden oldu daha ilk görüşmede. Kafalar bu kadar iyi uyuşursa yatak çokta önemli olmaz bende. Ama Aslı İşte farkını bu noktada da ortaya koyup beni benden almaya devam etti. Ben böyle bebeksi pürüzsüz bir ten daha önce görmedim desem yeridir. Dokunmaya kıyamazsın o derece. Salonda ki o zeki kadın yatakta inanılmaz bir dönüşüm geçiriyor. Her anı zihnime kazınan muhteşem bir deneyimdi. Yüzyüze olduğumuz her pozisyonda gözlerindeki o şehvet çok ama başka bir şey. Sevişmekten keyif aldığını net hissedersiniz. Hele hoppacık sırasında gösterdiği performansa şapka çıkartırım. Çok büyük keyif aldığım bir deneyimdi. Seni yaşama fırsatı verdiğin için çok ama çok teşekkür ederim. Umarım seni tekrar yaşama fırsatı bulabilirim. Umuyorum zira kendisinden randevu almak bir hayli zor.