Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile yine keyifli bir kaçamak

• Konbuyu başlatan burti
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
235
467
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün sevgili @Cansu kaya ile yine keyifli bir 3 saatlik görüşme yaptık :)

Görüşme sayımız 10’u geçtği için bu rahatlık randevumuza yansıyor. Her zaman aynı güleryüz ile kapıda karşılar.Kapıda uzun uzun sarıldıktan sonra içeri buyur etti.

Yine muazzam bir ikram masası hazırlanmış, açıkçası benim bir beklentim yok bu konuda ama kavunundan fıstığına , muzundan çeşit çeşit çikolatasına kadar her şey vardı, buradan da zaten misafirine gösterdiği özeni , emeği anlayabilirsiniz.

Adetim olmamasına rağmen , 1. dakikada hadi içeri geçelim dedim , güldü hadi dedi :) bol öpüşmeli koklaşmalı mıncıklamalı temaslardan sonra , bir kaç pozisyon değişikliğinden sonra doggy’de teslim oldum :)

İçeri geçtik , konular birikmiş , uzun uzun sohbet ettik.Yaşım 45’i geçti , görüşmelerimde sohbet de edebileceğim pembişler öncelik sebebi. Sohbet edebildiğim pembişler ile sevişmek de daha keyif veriyor.Laf lafı açarken , elim kolum durmayınca sorgu odasına geçtik,yine keyifli ve bol pozisyonlu bi seans.

Tekrar sohbete kaldığımız yerden devam ettik ve keyifli bir seans daha yaşattı ve bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş olduk.

Cansu’cum bu keyifli görüşme için teşekkür ederim. 😘❤️🌺

Bir de dipnot eklemek isterim , bu görüşme için yaptığı kampanyadan faydalanarak ön ödeme yapmıştım. Ön ödeme kaygan bir zemin , ama konu Cansu olunca sorun yok , randevu aşamasında zorluk yok , görüşme de aynı tat da gerçekleşiyor.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler 🤩

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,821
10,613
Bugün sevgili @Cansu kaya ile yine keyifli bir 3 saatlik görüşme yaptık :)

Görüşme sayımız 10’u geçtği için bu rahatlık randevumuza yansıyor. Her zaman aynı güleryüz ile kapıda karşılar.Kapıda uzun uzun sarıldıktan sonra içeri buyur etti.

Yine muazzam bir ikram masası hazırlanmış, açıkçası benim bir beklentim yok bu konuda ama kavunundan fıstığına , muzundan çeşit çeşit çikolatasına kadar her şey vardı, buradan da zaten misafirine gösterdiği özeni , emeği anlayabilirsiniz.

Adetim olmamasına rağmen , 1. dakikada hadi içeri geçelim dedim , güldü hadi dedi :) bol öpüşmeli koklaşmalı mıncıklamalı temaslardan sonra , bir kaç pozisyon değişikliğinden sonra doggy’de teslim oldum :)

İçeri geçtik , konular birikmiş , uzun uzun sohbet ettik.Yaşım 45’i geçti , görüşmelerimde sohbet de edebileceğim pembişler öncelik sebebi. Sohbet edebildiğim pembişler ile sevişmek de daha keyif veriyor.Laf lafı açarken , elim kolum durmayınca sorgu odasına geçtik,yine keyifli ve bol pozisyonlu bi seans.

Tekrar sohbete kaldığımız yerden devam ettik ve keyifli bir seans daha yaşattı ve bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş olduk.

Cansu’cum bu keyifli görüşme için teşekkür ederim. 😘❤️🌺

Bir de dipnot eklemek isterim , bu görüşme için yaptığı kampanyadan faydalanarak ön ödeme yapmıştım. Ön ödeme kaygan bir zemin , ama konu Cansu olunca sorun yok , randevu aşamasında zorluk yok , görüşme de aynı tat da gerçekleşiyor.
İyiki tanimisim seni😘 seninle sohbet etmek, sevişmek çok güzel. Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için ben teşekkür ederim❤️ daha nice görüşmelere inşallah 😘😘

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
235
467
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyiki tanimisim seni😘 seninle sohbet etmek, sevişmek çok güzel. Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için ben teşekkür ederim❤️ daha nice görüşmelere inşallah 😘😘
Canım her zaman beni kabul etmeye özen gösteriyorsun ve en önemlisi yanında kendimi değerli hissetmemi sağlıyorsun 😘 nice görüşmelere 😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar