Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile ilk tanışma

caporegime Çevrimdışı
16 Ara 2023
63
100
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün @Cansu kaya ya bir kaç saat için misafir oldum.
Evine ulaşımı rahat.Evide derli toplu.Kendisi sizin rahat olmanız için gereken herşeyi yapıyor.Misafirperverliği ve ikramları(bana fazla bile geldi🙂) çok hoş.Kendisi bana masajda yaptı ve çok iyi geldi(Evvelsi gün yaptığım bacak antremanından sonra süper oldu👍 )
Her şey için kendisine tekrar teşekkür ederim🙂

Lavoisier Çevrimdışı
24 Haz 2023
98
104
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne şanslısınız kendisi müsait değil diye geçen maalesef görüşemedik İstanbul’a çok gelmiyorum bir kere daha iç çektim. Kendisini fazlasıyla merak ediyorum.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,762
10,504
Evine ulaşımı rahat.Evide derli toplu.Kendisi sizin rahat olmanız için gereken herşeyi yapıyor.Misafirperverliği ve ikramları(bana fazla bile geldi🙂) çok hoş.Kendisi bana masajda yaptı ve çok iyi geldi(Evvelsi gün yaptığım bacak antremanından sonra süper oldu👍 )
Seni tanımak çok keyifli ve güzeldi. Hoş sohbet bir arkadaşım daha oldu. Uzun bir gorusmeydi aslında ama inan bana sanki seninle 2 saat vakit geçirdik😉 ahhh bana masaj deme, az daha elimden bir kaza cikiyordu ama Allah dan öptüm de geçti 🤪 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için ben teşekkür ederim 😘😘

xforkarnel Çevrimiçi
17 Mar 2025
136
116
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Listede en basta aramızdaki ufak tefek puruzleride gecenlerde hallettik en yakin zamanda istanbula gidicem sirf onun icin bitiyorum valla cansuya ne yalan soyleyim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,762
10,504
İnşallah denk geliriz, öncesinden program yaparsanız sorun yaşamayız diye düşünüyorum.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,578
11,336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar