- 6 Mar 2017
- 116
- 178
Cansel in duru güzelliğini bir kez daha tatmak istedim. Cansel baştan ayağa doğal, kalem gibi, çıtır bir hatun, İzmir, göçmen şivesi onu çok tatlı yapıyor. Bu 4. Görüşmemiz, her seferi bir öncekinden daha güzel ve kaliteli geçiyor. İstegim uzerine giydiği stilettoları ve mini elbisesiyle karşıladı beni, o mutfakta kahve yaparken aklınızdan gecen, çok şanslıyım, biraz sonra bu güzellikle sevişebilecem düşüncesi oluyor. daha ilk görüste nefes kesen bir güzelliği ve içtenliği var. Yine kahveyle baslayan sohbetimiz dayanilmaz cazibesiyle, kahve sonrasinda ice cafe olarak içilmek üzere yarım kaldi, ayakta baslayan sarılmalarimiz devam ederken kendimizi yatakta bulduk. Bu seferki sevismemiz hepsinden farklı bir sekilde müthişti. Teslim oluşu, kendini ictenlikle verişi, defalarca ıslanması, arada dirty talk fısiltilari aklınızın başinızdan gitmesine neden oluyor. 5 çeşit pozisyonun hepsi dayanilmazdi. Cansel çölde bir vaha gibi. İzmir Cansel in varlığıyla anlamlanıyor. Biliyorum ki tekrar tekrar daha bir çok kez görüşeceğiz güzel İzmir kızıyla ve aklım yine kördüğum olacak...