misterbey
Normal Üye
- 5 Eyl 2021
- 4
- 38
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün İmge'ye görüşmek için mesaj attığımda bana hızlıca geri dönüş yaptı ve zamanı ayarladık yola koyuldum. Konuma vardığımda kolayca park yeri buldum ve heyecanla binadan girdim. Kapıyı açar açmaz aurasını hissediyorsunuz. Süt tenli harika bir bayan beni sıcacık karşıladı. Muhteşem güzelliği ve tatlı misafirperverliği ile biraz sohbet edebildik ama dayanılacak gibi değil alev alev yanan bir kadın. Çok dayanamadık biraz muhabbet üstüne içeri geçtik. Gelelim yatak odasına. Kız arkadaşı deneyimi demek istiyorum fakat kız arkadaşlarında böyle bir deneyim yok. Okadar tutkulu istekli seksi ki kelimeler anlatmaya yetmiyor. Bakışları, dokunuşları, istekli oluşu. Mükemmel bir deneyim gerçekten. Ben bağımlısı oldum, olmamak mümkün değil. İnanılmaz mutlu bir şekilde yanından ayrıldım ve referans yazmazsam olmaz diye düşünerek bugun klavye başına geçtim. Bu arada söylemeden edemeyeceğim, yeni tarzı da gerçekten çok hoş olmuş. Enerjimiz mi uyuştu bilemiyorum ama gerçek üstü bir deneyim yaşattı bana. Teşekkür ediyorum ve birdaha görüşmek için sabırsızlanıyorum.