Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse ile hoşgeldin 2026

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
117
155
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

2 Ocak Cuma gecesi Buse hanım ile iki gün gecikmeli de olsa çok güzel bir yılbaşı kutlaması ve güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Zaten böylesi zarif ve güzel bir kadın ile mükemmel geçmemesi imkansız 😁. Kendisi ile daha önce de defalarca görüşmüş biri olarak, her geçen gün daha enerjik, daha da güzelleşen adeta şarap gibi bir kadın olduğunu söyleyebilirim 😊.. Gecemize gelecek olursak her zaman ki gibi özenle hazırlanmış, duruşu, bakışı, enerjisi ve neşesi ile beni bekleyen bu güzel kadınla mükemmel bir gece geçirdik. Özenle hazırlanmış, itina ile seçilmiş sexy kostümlerin, mükemmel ten ve harika bir vucutla buluşması ile geceyi adeta yangın yerine çevirdik 🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🔥. Herşeyi ile mükemmel olan bu 2026 yılının ilk gecesinde Buse hanım ile beraber olduğum için çok şanslıyım😍. Umarım bu şans yıl boyu sürer, Buse hanım ve tüm forum üyelerine, bol kazançlı, bol sevişmeli mutlu seneler dilerim 😊.. Tekrar görüşmek, sevişmek üzere @Buse PIRIL ❤️‍🔥🔥😍

435345435345435 Çevrimdışı
9 Haz 2018
714
1,107
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

2 Ocak Cuma gecesi Buse hanım ile iki gün gecikmeli de olsa çok güzel bir yılbaşı kutlaması ve güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Zaten böylesi zarif ve güzel bir kadın ile mükemmel geçmemesi imkansız 😁. Kendisi ile daha önce de defalarca görüşmüş biri olarak, her geçen gün daha enerjik, daha da güzelleşen adeta şarap gibi bir kadın olduğunu söyleyebilirim 😊.. Gecemize gelecek olursak her zaman ki gibi özenle hazırlanmış, duruşu, bakışı, enerjisi ve neşesi ile beni bekleyen bu güzel kadınla mükemmel bir gece geçirdik. Özenle hazırlanmış, itina ile seçilmiş sexy kostümlerin, mükemmel ten ve harika bir vucutla buluşması ile geceyi adeta yangın yerine çevirdik 🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🔥. Herşeyi ile mükemmel olan bu 2026 yılının ilk gecesinde Buse hanım ile beraber olduğum için çok şanslıyım😍. Umarım bu şans yıl boyu sürer, Buse hanım ve tüm forum üyelerine, bol kazançlı, bol sevişmeli mutlu seneler dilerim 😊.. Tekrar görüşmek, sevişmek üzere @Buse PIRIL ❤️‍🔥🔥😍
Hoşgeldin foruma yeniden 😍😍😍 teşekkür ederim mükemmel ötesi bir gece yaşadık seviyorum seninle çılgınlıklar yapmak hoşuma gidiyor 🥂 gerçekten çok iyi bir geceydi en kısa zamanda hemen gel 👄 muah iyi yıllar🎉
Geceden hatıra bir kaç fotoğraf bıraktım😍

Ekli dosyalar

• 20260107_162234.jpg
    20260107_162234.jpg
    138.2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Referans için teşekkürler ama inan bazı Referanslar abartılı yaşayıp gören biri olarak söylüyorum seni tenzih ederim

mettoo Çevrimdışı
11 Eyl 2022
117
155
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoşgeldin foruma yeniden 😍😍😍 teşekkür ederim mükemmel ötesi bir gece yaşadık seviyorum seninle çılgınlıklar yapmak hoşuma gidiyor 🥂 gerçekten çok iyi bir geceydi en kısa zamanda hemen gel 👄 muah iyi yıllar🎉
Geceden hatıra bir fotoğraf bıraktım😍
Hoşbuldum bebeğim 😍, seninle çılgınlık yapmayı ben de özlemişim, en kısa sürede tekrarlayalım 🔥❤️‍🔥, iyi seneler 😊

435345435345435 Çevrimdışı
9 Haz 2018
714
1,107
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hoşbuldum bebeğim 😍, seninle çılgınlık yapmayı ben de özlemişim, en kısa sürede tekrarlayalım 🔥❤️‍🔥, iyi seneler 😊
Hrhrhehrehheeh ikinci kez geldi aynı mesaj uhahhahahhahaha en kısa xamanda bekliyorum😀😀😀😀

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
negatiflik saçmayalım lütfen sorunlarınızı buraya değil başka yere açın lütfen teşekkür ederim.
Negatiflik saçmadım sadece olan bi durumu söyledim kimseyi kırmadım rencide etmedim şahsi fikrimi söyledim sizi kurdıysamda özür dilerim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar