- 11 Eki 2020
- 290
- 262
- 56
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hafta içi kısa ve öz planlama ile randevumuzu oluşturduk. Kimi geçmiş tecrübeler, kimi güncel kaygılar ile yolumuza çıktım.
Bir iki mesaj ile @Asel ARJİN Hanımefendi de sanırım biraz tedirgin oldu.
Neyse siz forumdaşların güzel yorumları önemli. Kapıdan girince gerçekten memnuniyet veren bir Hanım ile karşılaştım. Belki ortam ile ilgili eleştiri yapılabilir ancak niyet ve hedeften sapmamak lazım.
Kendileri ile sohbetimiz bir yana bir kadın olarak kabullenimleri ve goruslerinden çok memnun kaldım.
Kendisi ile bunca zaman görüşmemiş olmak ta benim haneme yazılmış bir eksi.
Kendisinin hoş görüsü ve paylaşımları ve bana sundukları beni ziyadesi ile memnun etti.
Kendisine de açık yureklilikle ifade ettim bu vasile ile tanıdığım bir elin parmağı ile sayılacak listemde üst sıralarda kendisi yerini aldı.
Yanında kendimi gayet rahat ve huzurlu hissettim. Umarım yakın zamanda kendisi ile tekrar görüşmek kısmet olur.
Kendisine güzel günler ve dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum.
@Asel ARJİN ne yaşadıysam artık bizim, kendi kendime gülüyorum. Teşekkürler.
Bir iki mesaj ile @Asel ARJİN Hanımefendi de sanırım biraz tedirgin oldu.
Neyse siz forumdaşların güzel yorumları önemli. Kapıdan girince gerçekten memnuniyet veren bir Hanım ile karşılaştım. Belki ortam ile ilgili eleştiri yapılabilir ancak niyet ve hedeften sapmamak lazım.
Kendileri ile sohbetimiz bir yana bir kadın olarak kabullenimleri ve goruslerinden çok memnun kaldım.
Kendisi ile bunca zaman görüşmemiş olmak ta benim haneme yazılmış bir eksi.
Kendisinin hoş görüsü ve paylaşımları ve bana sundukları beni ziyadesi ile memnun etti.
Kendisine de açık yureklilikle ifade ettim bu vasile ile tanıdığım bir elin parmağı ile sayılacak listemde üst sıralarda kendisi yerini aldı.
Yanında kendimi gayet rahat ve huzurlu hissettim. Umarım yakın zamanda kendisi ile tekrar görüşmek kısmet olur.
Kendisine güzel günler ve dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum.
@Asel ARJİN ne yaşadıysam artık bizim, kendi kendime gülüyorum. Teşekkürler.