- 24 Kas 2022
- 16
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dün akşam İmge hanımla 3 saatlik program yapma şansı yakaladım. Göndermiş olduğu konumla kapının önüne kadar gidebiliyorsunuz. Ulaşım çok rahat, park sorunu yok.
Kapı açıldı ve hazırlığını yapmış muhteşem fizikli, güler yüzlü, samimi güzellik sanki beni uzun yıllardır tanıyormuşçasına sıcacık sarılmayla karşıladı. İlk dakikadan itibaren tüm ilgisi bendeydi. Her iletişimde gözleri gözlerimde, elleri ellerimdeydi. Sonrasında muhabbet koyulaşınca espriler havada uçuşmaya başladı. Dedim ya sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz diye, bir ara gülmekten karnıma ağrılar girdi. Yoksa gulmekten finishi goremeyecekmiyim diye yine gülerken
kendimi İmge hanıma teslim ettim partnerini nasıl mutlu edeceğini bilen İmge, modunu panter moduna aldı. Burda ayrıntıya girmeyi istemiyorum ama herşeyiyle muhteşemdi. 3 saat bana 3 dakika gibi geldi. Günlerce kendisiyle birlikte vakit geçirsem sıkılmayacağım ve eğlenceli vakit geçireceğim biri. İlk defa bir sonraki gün olmasına rağmen tatlı yüzü, gülüşü gözümden önünden gitmiyor. Harika zaman için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın 

Kapı açıldı ve hazırlığını yapmış muhteşem fizikli, güler yüzlü, samimi güzellik sanki beni uzun yıllardır tanıyormuşçasına sıcacık sarılmayla karşıladı. İlk dakikadan itibaren tüm ilgisi bendeydi. Her iletişimde gözleri gözlerimde, elleri ellerimdeydi. Sonrasında muhabbet koyulaşınca espriler havada uçuşmaya başladı. Dedim ya sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz diye, bir ara gülmekten karnıma ağrılar girdi. Yoksa gulmekten finishi goremeyecekmiyim diye yine gülerken