Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir İzmir efsanesi

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
253
272
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Slm forumdaşlar, cansel Ulusoy hanımla bir yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz.
Tanıdığıma hiç pişman olmadığım ender pembişlerden biridir kendisi.
Dün kendisiyle 3 saatlik bir program gercekleştırdım. Ve düştüm balcova yollarına o dik yokusu tırmanıp evine vardım. Cansel e ulaşmak dagın zirvesine cıkıp soguk bir su içmek gibi 😂😂.
kapıyı acıp o muhteşem güzelliğiyle gülümseyince beni her seferinde deki gibi yine bir heyecan sardı
Cansel cok farklı bir bayan yüz güzelliği olsun, fızık güzelliği olsun, yaklaşımı olsun, gercekten tarifi olmayan bir çekiciliği var.
Cansel e kavuşmak sıcak yaz gününde kendını denizin serin sularına atmak gibi bir şey.
Onunla gecırdığım zamanın tarifi yok benim için. her defasında yanından ayrılırken ağzım kulaklarımda ayrılıp bir kaç gün etkisinden çıkamıyorum.
O teninin kokusu, gülen gözleri fit vucudu beni benden alıyor. Yatakta zaten harıkalar yaratıyor.
Özel konulara pek girmeyeceğim ama o işikli odada neler neler yaşanmıyorki 🤪🤪 ah işikli oda ahhh😉😂
Canselciğim her şey için çok teşekkür ediyorum sana yine aklımı başımdan aldin serseri mayin gibiyim dünden beri. En yakın zamanda tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
322
404
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
guzel paylasim icin tesekkurler. cansel ulusoy bu her zaman fark yaratiyor.

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,973
3,622
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün kendisiyle 3 saatlik bir program gercekleştırdım. Ve düştüm balcova yollarına o dik yokusu tırmanıp evine vardım. Cansel e ulaşmak dagın zirvesine cıkıp soguk bir su içmek gibi 😂😂.
kapıyı acıp o muhteşem güzelliğiyle gülümseyince beni her seferinde deki gibi yine bir heyecan sardı
Cansel cok farklı bir bayan yüz güzelliği olsun, fızık güzelliği olsun, yaklaşımı olsun, gercekten tarifi olmayan bir çekiciliği var.
Cansel e kavuşmak sıcak yaz gününde kendını denizin serin sularına atmak gibi bir şey.
Onunla gecırdığım zamanın tarifi yok benim için. her defasında yanından ayrılırken ağzım kulaklarımda ayrılıp bir kaç gün etkisinden çıkamıyorum.
O teninin kokusu, gülen gözleri fit vucudu beni benden alıyor. Yatakta zaten harıkalar yaratıyor.
Özel konulara pek girmeyeceğim ama o işikli odada neler neler yaşanmıyorki 🤪🤪 ah işikli oda ahhh😉😂
Canselciğim her şey için çok teşekkür ediyorum sana yine aklımı başımdan aldin serseri mayin gibiyim dünden beri. En yakın zamanda tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.

Sev8smenize sağlık @Cansel Ulusoy fenaaa 😋

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle iyi geceler canım ❤️ biraz yoğunluğumdan dolayı bu aralar olumlu görüşmelerime biraz geç dönüş yapıyorum onun için kusura bakma 🙏bende seni tanıdığım için çok mutluyum teşekkür ederim 🥰 her gelişinde seni güzel ağırlayabiliyorsam bu beni çok mutlu eder 🤗yani her gelen yokuşumdan şikayetçi evet haklısın ama benim bir suçum yok biraz daha şikayet olursa asansör yaptırcam 🤣 sizin için oraya 🤣🤣benim içinde seninle güzel saatler geçiyor yanında güzel düşüncelerin için bu güzel yorumun için teşekkür ederim 🥰 ozaman ağzın kulaklarında evimden çıkmak için herzaman hazırlıklı ol 😉daha çok... çıkarsın sen o yokuşları 🤣🤣🤣😎😎😎🥰🥰🥰 seviliyorsun 💋💋 tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar