Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beyza Han(Nam’ı Diğer Bayan bacak)İle Tanışma

17 Haz 2023
207
233
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba,kalbinizden geçen herşeyin hayatınızda gerçekleşmesini diliyorum…
Yine bir İstanbul çıkartması,son gün yapılan bir zamparalık hikayesi…Forumda uzun süredir takip ettiğim(paylaşımları ile libidomu alt üst eden bayan :))Beyza han ile gerçekten çok keyifli, eğlenceli, dolu dolu bir görüşme gerçekleştirdim.sabah erken uyandığımda ,forumda sabah sexi ile ilgili bir paylaşım yapmıştı kendisi ,aslında sabah sexisini çok severim ama saat artık sabahı geçtiği için hızlı şekilde gün ortasına plan yaptım kendisi ile.herşey kararlaştırılıp içeceklere de karar verildikten sonra(rose şarap sevdiğini biliyordum),ama 1 şişe yetmez haberin olsun diye kendisinin de uyarması ile 2 şişe şarap ile belirtilen saatte evinin önünde oldum,kısa bir makyaj beklemesi sonrası dairesine çıktım ,dairesi ana cadde üzeri Merkezi konumda.kapı açıldığında kısa bir süre kendime gelemedim gerçekten :))bacakları gerçekten muhteşem arkadaşlar!!!giydiği süper kısa etekle gerçekten muhteşem bir görüntüye sahipti.Neyse salona kendimi zar zor atarken kendisi de sağolsun şarabın yanına bireyler hazırladı,derken salonda sohbet muhabbet kakara kikiri derken baktım yakınlaşma seviyesi artıyor ,hatun zaten ateş parçası gibi ,yavaş yavaş yatak odasına doğru yol aldık,öncelikle şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim Beyza Han gerçekten sevişmekten ve beraberlikten keyif alıyor ve dolayısıyla bunu karşısındakine yansıttığı İçin keyif veriyor.öğlen girdiğimiz odadan akşam üzeri çıktık:))her çeşit pozisyon,karşılıklı orallar,müthiş orgazmlar derken her anı zevk dolu ve müthişti ,ayrıca her konudan konuşabileceğiniz bıcır bıcır çok tatlı bir bayan kendisi .Ankara gece alemini ve pavyonlarını çok merak ediyormuş,ben de bir ay sonrası yapacağım doğum günü kutlaması vesilesi ile kendisini Ankara’ya davet ettim,kendisi de kabul etti ve çok mutlu oldu.o paylaşımı da sizlerle paylaşacağım işallah.her mutlu sonun olduğu gibi yine bize ayrılan sürenin sonuna geldik ,sarılıp öpülüp vedalaştık,yaşanan küçük bir kaza harici,nazar diyorum (bardak kırıldı ,şarap döküldü ),benim için yine İstanbul da çok değerli bir pembişi tanımış olmanın verdiği mutluluk ile kendisinin yanından ayrıldım ve Kadıköy’ün sahiline kalabalık cadde ve sokaklarına doğru yol aldım…

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar