- 23 Haz 2019
- 3,763
- 10,501
Merhaba arkadaşlar
Önce kendimle ilgili bilgi vereyim. ara ara biraz ağrılarım oluyor, kasları güçlendirmek için hareket ettikçe sanırım ağrı oluşuyor biraz
bazen 1 günde olsa ara vermek zorunda kalıyorum tekrar herkes den bu durum için özür diliyor ve beni idare ettikleri için teşekkür ediyorum
kendimce jestimi yaptım
15 gün kadar daha A-level yapmayacağım, biraz dikkatli hareket ediyorum, ağır kaldırmamak adına gelenlere sipariş veriyorum ( karpuz çekiyor canim, tasiyamiyorum ama
), bazen de evde birşeyler yaptırabilirim 
Gelelim benim beylerden isteklerime
1- Arkadaşlar zaten dışarıdan geliyorsunuz ve malum havalarda ısındı, benim duşa girermisin dememi beklemeyin lütfen, ben bir duş alayım demeniz yeterli. Duşta parfüm, deodorant sıktığınız yerleri güzel yıkayın ki öperken o kötü tadı almayayım, alt bolgenize de su ve sabun değsin lütfen çünkü ben utanıyorum tekrar duşa gir demeye yoksa ben girip yikayacagim artık sizi
2- lütfen temiz giyimle gelin, üzerinizde ne olduğu önemli değil ama kıyafetiniz den bugün ne yediğinizi bilmek istemiyorum
3- bazen anlık programlar yapıyoruz ve kendinizi hazirlayamiyorsunuz, yanınıza malzeme alıp banyoyu kullanabilirsiniz bunu unutmayın lütfen, sizin için nasıl hijyen önemli ise bizim için de öyle
4- görüşme yapacaginiz gün soğan, sarımsak yada baharatlı ürünlerden uzak durun
5- lütfen yatağa girerken o çorapları ayaginizdan cikartin
Şimdilik taleplerim bukadar, başka olursa eklerim buraya
Önce kendimle ilgili bilgi vereyim. ara ara biraz ağrılarım oluyor, kasları güçlendirmek için hareket ettikçe sanırım ağrı oluşuyor biraz
Gelelim benim beylerden isteklerime
1- Arkadaşlar zaten dışarıdan geliyorsunuz ve malum havalarda ısındı, benim duşa girermisin dememi beklemeyin lütfen, ben bir duş alayım demeniz yeterli. Duşta parfüm, deodorant sıktığınız yerleri güzel yıkayın ki öperken o kötü tadı almayayım, alt bolgenize de su ve sabun değsin lütfen çünkü ben utanıyorum tekrar duşa gir demeye yoksa ben girip yikayacagim artık sizi
2- lütfen temiz giyimle gelin, üzerinizde ne olduğu önemli değil ama kıyafetiniz den bugün ne yediğinizi bilmek istemiyorum
3- bazen anlık programlar yapıyoruz ve kendinizi hazirlayamiyorsunuz, yanınıza malzeme alıp banyoyu kullanabilirsiniz bunu unutmayın lütfen, sizin için nasıl hijyen önemli ise bizim için de öyle
4- görüşme yapacaginiz gün soğan, sarımsak yada baharatlı ürünlerden uzak durun
5- lütfen yatağa girerken o çorapları ayaginizdan cikartin
Şimdilik taleplerim bukadar, başka olursa eklerim buraya
Ekli dosyalar
Son düzenleme: