Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Benim Güzel Polina'm

2 Eki 2025
69
120
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle son iki senede kaç defa görüştüm; sayısını ben de bilmiyorum. Nasıl olur da her görüşmenin, bir öncekinden daha güzel geçtiğini bilim insanları bir araya gelse açıklayamaz sanırım :)

Oysa ben, "bir gördüğümü, bir daha görmem" derdim ama Polina'yı tanıdıktan sonra kendimi hep onun kapısında buldum. Yaptığım onlarca görüşmede çok kıymetli pembişler tanıdım ama kusura bakmasınlar @POLİNA benim için bambaşka bir yerde. Benim için sadece bir sex partneri değil, bir dost, bir sırdaş oldu zamanla. Bana olan yaklaşımı, tavrı, övgüleri ve ilgisi kendimi önemli biriymişim gibi hissettirdi yanındayken. Yatak kısmında hiç yaşamadığım hazları yaşattı, sanıyorum ki ben de ona yaşattım. Zaten bu hazlar karşılıklı olduğu zaman daha kıymetli oluyor yaşananlar. Sex yapmayı bilmekle kalmayıp, ayrıca seviyor olması çok önemli bir detay..

Güzellik görecelidir derler ya bu kızın güzelliği göreceli falan değil. Hem yüzünün, hem kalbinin güzelliğine tam puan veriyorum.

Benim güzel Polina'm iyi ki varsın, haz dolu daha nice görüşmelere...

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisiyle son iki senede kaç defa görüştüm; sayısını ben de bilmiyorum. Nasıl olur da her görüşmenin, bir öncekinden daha güzel geçtiğini bilim insanları bir araya gelse açıklayamaz sanırım :)

Oysa ben, "bir gördüğümü, bir daha görmem" derdim ama Polina'yı tanıdıktan sonra kendimi hep onun kapısında buldum. Yaptığım onlarca görüşmede çok kıymetli pembişler tanıdım ama kusura bakmasınlar @POLİNA benim için bambaşka bir yerde. Benim için sadece bir sex partneri değil, bir dost, bir sırdaş oldu zamanla. Bana olan yaklaşımı, tavrı, övgüleri ve ilgisi kendimi önemli biriymişim gibi hissettirdi yanındayken. Yatak kısmında hiç yaşamadığım hazları yaşattı, sanıyorum ki ben de ona yaşattım. Zaten bu hazlar karşılıklı olduğu zaman daha kıymetli oluyor yaşananlar. Sex yapmayı bilmekle kalmayıp, ayrıca seviyor olması çok önemli bir detay..

Güzellik görecelidir derler ya bu kızın güzelliği göreceli falan değil. Hem yüzünün, hem kalbinin güzelliğine tam puan veriyorum.

Paylaşım için yaşayana yaşatana şehveti tadana tattırana teşekkürler

POLİNA Çevrimdışı
25 Eki 2023
65
202

Yaaa 😘 çok güzel bir referans teşekkür ederim her zaman beklerim ben de seninle tanıştığıma çok mutluyum 🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar