Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beautiful young girl

Tianmu

Normal Üye
22 Eki 2022
2
14
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki kez ziyaret ettim, en sonuncusu geçen Cumaydı. Ivana genç ve konuşkan bir Gürcü güzeli. Türkçe bilmesem de, her zaman telefonumuzu çeviri için kullanırız. İlk başta yabancı olduğum için benimle görüşmek istemedi ama şimdi arkadaşız. Bana bir yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını gösterdi ve ben de ona parfüm sözü verdim; her seferinde de ayrılmaya çekiniyorum.

Piyade Çevrimdışı

Piyade

0
18 Mar 2018
2,418
1,961
Devrik cümleli güzel paylaşım için herkese teşekkürler ❤️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
509
683
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki kez ziyaret ettim, en sonuncusu geçen Cumaydı. Ivana genç ve konuşkan bir Gürcü güzeli. Türkçe bilmesem de, her zaman telefonumuzu çeviri için kullanırız. İlk başta yabancı olduğum için benimle görüşmek istemedi ama şimdi arkadaşız. Bana bir yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını gösterdi ve ben de ona parfüm sözü verdim; her seferinde de ayrılmaya çekiniyorum.
Paylaşım için teşekkürler

ivana Çevrimdışı
18 Kas 2024
80
1,091
Kore forever 🫵🏻😍her zaman beklerim bebeim 💕💕💕💕💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar