Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bazı hanımefendiler hakkında.

Deniz61

Normal Üye
28 Ara 2025
5
3
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhabalar. İlk açtığım konu. Umarım forum kurallarına uygun olmuştur. Model Buse ve Partner Ada isminde hanımefendiler vardı. Onlar görüşmeyi bıraktı mı ?

MJ406

Normal Üye
25 Eyl 2025
33
84
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Model Buse yurt dışına gitti diye biliyorum öyle planları olduğunu söylemişti.

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
97
291
Cinsiyetiniz nedir?
Hala buralarda yan sitede ilanı var birde newsli sitede bir bak ulaşırsın. Fizik boy ve kostüm bakımından mükemmel ufak tefek eksikliklerini kapatıyor. Benle olan iletişimi ve ağırlaması samimi ve güzel hissettirdi. Genelde bir gittiğime bir daha gitmem ama 4 sefer gittim. Yeni tatlar yok ise tekrar giderim.

enttme Çevrimdışı
27 Mar 2026
70
33
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hala buralarda yan sitede ilanı var birde newsli sitede bir bak ulaşırsın. Fizik boy ve kostüm bakımından mükemmel ufak tefek eksikliklerini kapatıyor. Benle olan iletişimi ve ağırlaması samimi ve güzel hissettirdi. Genelde bir gittiğime bir daha gitmem ama 4 sefer gittim. Yeni tatlar yok ise tekrar giderim.
Yan site hangisi hocam

11 Nis 2026
67
72
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ilanı kaldırdı. bıraktı.

Deniz61

Normal Üye
28 Ara 2025
5
3
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlanı kaldırmış yan siteden.

enttme Çevrimdışı
27 Mar 2026
70
33
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harikaydi ya görüsmekten en keyif aldigim , her zaman özel hissettirirdi görüşmelerinde

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar