Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayramimi guzellestiren muhteşem kadın.

mugur69 Çevrimdışı
6 Ağu 2025
143
182
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forumdaşlarım, öncelikle bayramimizi kutlarım.Bir kutlamada @BALIM ÖZDEN'e , iyi bayramlar güzel kadın.Bugun yine kendileri ile altı saat görüşme yaptım.Kendilerine teşekkür ederim.Konumu oldukça kolay bulunabilecek yerde.Cicegimi ve çikolatalı pastamı alarak ve de taksiye atlayarak konumda kendimi buldum.Kapi zilini bastığımda yine karşımda o endamlı muhteşem kadini görmem ile ve de muhteşem bir karşılama ile beni oturacağım yere buyur etmesi ile kendime geldiğimi hatırladım.Yine muhteşem bir ev , muhteşem bir masa ama en önemlisi muhteşem bir kadın karşımda.Once kahve ikramı sonra sohbet ve muhabbet ve de kendisine hayran hayran seyrederken,kendisinin yönlendirmesi ile banyo faslı tabii herkes yine yatak odasını merak ediyor su kadar yazıyorum yine on numara beş yıldız ve siz bunu altı saatte düşünün.Benden bu kadar sizlere son olarak @BALIM ÖZDEN ,hanıma herşey için teşekkür ederim.Bir sonraki görüşmeyi şimdiden iple çekiyorum.Sizlere de tekrar iyi bayramlar dilerim.💛💙🥰🌹🧿

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,220
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

BALIM ÖZDEN Çevrimdışı
26 Ağu 2021
907
3,299
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlarım, öncelikle bayramimizi kutlarım.Bir kutlamada @BALIM ÖZDEN'e , iyi bayramlar güzel kadın.Bugun yine kendileri ile altı saat görüşme yaptım.Kendilerine teşekkür ederim.Konumu oldukça kolay bulunabilecek yerde.Cicegimi ve çikolatalı pastamı alarak ve de taksiye atlayarak konumda kendimi buldum.Kapi zilini bastığımda yine karşımda o endamlı muhteşem kadini görmem ile ve de muhteşem bir karşılama ile beni oturacağım yere buyur etmesi ile kendime geldiğimi hatırladım.Yine muhteşem bir ev , muhteşem bir masa ama en önemlisi muhteşem bir kadın karşımda.Once kahve ikramı sonra sohbet ve muhabbet ve de kendisine hayran hayran seyrederken,kendisinin yönlendirmesi ile banyo faslı tabii herkes yine yatak odasını merak ediyor su kadar yazıyorum yine on numara beş yıldız ve siz bunu altı saatte düşünün.Benden bu kadar sizlere son olarak @BALIM ÖZDEN ,hanıma herşey için teşekkür ederim.Bir sonraki görüşmeyi şimdiden iple çekiyorum.Sizlere de tekrar iyi bayramlar dilerim.💛💙🥰🌹🧿
Bu güzel referans ve hediyelerin için çok teşekkür ederim. ☺️🙏

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar