Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı'nın Güzel Dostluğu

cbastard Çevrimdışı

cbastard

0
Normal Üye
9 Tem 2015
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aslıyla ilk tanışmamız üzerinden nereden baksanız 1 yıl geçti geçecek. Bu sürede defalarca kendisinin misafiri olsam da pek foruma yazan biri olmadığım için yazmak istesem de kafamdakileri toplayamamıştım, ama bu güzel insanı özlediğimi farkettim ve en azından bir kaç söz söylemek istedim hakkında.

İçim sıkıldığında, mutsuz hissettiğim her anda telefonun diğer ucunda sesini duymamla buldum huzuru. En keyifsiz hanımda bile, hadi çık gel müsaitim dediğinde bütün sıkıntıları unutup yanında aldım hep soluğu. Her gidişimde gülümseyen bir yüz, sohbete eşlik edecek iki bira ve Aslı'nın kütüphanesinden bolca güzel müzik karşıladı beni.

Gariptir kendi yaşadığım yerde hissetmediğim ev duygusunu, onun yanında hissettim. Bu forumdan kazandığım belki de en güzel arkadaş oldu bana. Teşekkürler Aslı, iyi ki varsın :)

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aslıyla ilk tanışmamız üzerinden nereden baksanız 1 yıl geçti geçecek. Bu sürede defalarca kendisinin misafiri olsam da pek foruma yazan biri olmadığım için yazmak istesem de kafamdakileri toplayamamıştım, ama bu güzel insanı özlediğimi farkettim ve en azından bir kaç söz söylemek istedim hakkında.

İçim sıkıldığında, mutsuz hissettiğim her anda telefonun diğer ucunda sesini duymamla buldum huzuru. En keyifsiz hanımda bile, hadi çık gel müsaitim dediğinde bütün sıkıntıları unutup yanında aldım hep soluğu. Her gidişimde gülümseyen bir yüz, sohbete eşlik edecek iki bira ve Aslı'nın kütüphanesinden bolca güzel müzik karşıladı beni.

Gariptir kendi yaşadığım yerde hissetmediğim ev duygusunu, onun yanında hissettim. Bu forumdan kazandığım belki de en güzel arkadaş oldu bana. Teşekkürler Aslı, iyi ki varsın :)

Benim için değerlisin :) Her aradığında veya yazdığında yüzüme düşen tebessümü bilsen daha hızlı gelirsin:)
Her daim..

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,952
1,595
Cinsiyetiniz nedir?

Yüreğinize Sağlık

Trexbey Çevrimdışı
21 Tem 2017
6
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bende kendisi ile görüşmek için iletişime geçtim fakat iş yoğunluğundan fırsat bulamadım.
Şu an aklımda sadece o var. En kısa zamanda görüşürüz umarım Aslı

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar