Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aslı ile nasıl geçtiğini anlamadığım bir saat

fd1020 Çevrimdışı

fd1020

Normal Üye
28 Şub 2022
49
95
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yoğunluğum dolayısıyla anlık program yapabiliyorum. Aslı hanıma bir kaç kez yazmıştım ama zamanı denk getiremedik. En sonunda uygun bir zaman aralığı yakaladık ve sözleştik.

Ev merkezi bir yerde ancak yokuşlarda araba kullanma tecrübeniz yoksa düzde bırakıp yaya gitmenizi tavsiye ederim. Giriş çıkış çok rahat hiç sorun olmadı.

Aslı hanım çok iyi bir ev sahibi ikramları ve sohbeti ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Kendisine de söyledim resimlerinde göründüğünden çok daha güzel bir kadın.

Benim için çok keyifli bir görüşme oldu. Teşekkürler Aslı. Tekrar görüşmek üzere.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yoğunluğum dolayısıyla anlık program yapabiliyorum. Aslı hanıma bir kaç kez yazmıştım ama zamanı denk getiremedik. En sonunda uygun bir zaman aralığı yakaladık ve sözleştik.

Ev merkezi bir yerde ancak yokuşlarda araba kullanma tecrübeniz yoksa düzde bırakıp yaya gitmenizi tavsiye ederim. Giriş çıkış çok rahat hiç sorun olmadı.

Aslı hanım çok iyi bir ev sahibi ikramları ve sohbeti ile vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Kendisine de söyledim resimlerinde göründüğünden çok daha güzel bir kadın.

Benim için çok keyifli bir görüşme oldu. Teşekkürler Aslı. Tekrar görüşmek üzere.
Çok keyifli bir görüşmeydi benim için. Her zaman beklerim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar