Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aslı ile görüşme

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
35
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Geçenlerde Forum’da gezinirken uzun zamandır dikkatimi çeken Aslı ile iletişime geçtim, kendisinden hızlı geri dönüş alarak görüşmemizi organize ettik.
Lokasyon olarak gayet merkezi bir konumda toplu taşıma ile rahatlıkla gidilebilir. Araç ile gidecekler için sokakta park yeri biraz zor ama çok yakınında otoparklar mevcut rahatça oralara park edebilirsiniz. Evi gayet temiz ve düzenli.
Kendisi ise genç bir içim su. Sohbet etmesi keyifli şirin mi şirin bir insan. Özel anların detayları bana kalsın ama partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve çok da mutlu ediyor. Gönül rahatlığı ile görüşebilirsiniz. Buradan Aslı’ya bana ayırdığı zaman için yeniden teşekkür ederim. Kendisi ile çok güzel zaman geçirdim.

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlar,

Geçenlerde Forum’da gezinirken uzun zamandır dikkatimi çeken Aslı ile iletişime geçtim, kendisinden hızlı geri dönüş alarak görüşmemizi organize ettik.
Lokasyon olarak gayet merkezi bir konumda toplu taşıma ile rahatlıkla gidilebilir. Araç ile gidecekler için sokakta park yeri biraz zor ama çok yakınında otoparklar mevcut rahatça oralara park edebilirsiniz. Evi gayet temiz ve düzenli.
Kendisi ise genç bir içim su. Sohbet etmesi keyifli şirin mi şirin bir insan. Özel anların detayları bana kalsın ama partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve çok da mutlu ediyor. Gönül rahatlığı ile görüşebilirsiniz. Buradan Aslı’ya bana ayırdığı zaman için yeniden teşekkür ederim. Kendisi ile çok güzel zaman geçirdim.
Çok teşekkür ederim 💋😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar