Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı Hanım ile Bir Pazar Akşamı

tommys46 Çevrimdışı
16 Ocak 2019
92
89
Kendisi ile neredeyse 1 ay önce görüşmüştüm, ama maalesef yazmaya fırsat bulamadım. Aslı Hanım ile bir pazar akşamı için 2 saatlik buluşma planladık. Aslı Hanım, misafirlerini küçük ve konforlu bir dairede ağırlıyor. Lokasyonu da gayet kolay. Her neyse evi bulduktan sonra ilk başta biraları açıp sohbet faslıyla başladık. Sonrasında ben duşumu aldım ve çabucak yatak faslına geçtik. :D Kendisi gerçekten sevişmekten keyif alıyor ve hijyene önem veriyor. Yatakta isteklerinizi de mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyor. Vücudu gayet hoş ve dolgun, özellikle göğüslerine hasta oldum. Özetle forumda denildiği gibi Aslı Hanım gerçek bir seks gurusu. Kendisine bu muhteşem buluşmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekrardan buluşmak dileğiyle.

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
Kendisi ile neredeyse 1 ay önce görüşmüştüm, ama maalesef yazmaya fırsat bulamadım. Aslı Hanım ile bir pazar akşamı için 2 saatlik buluşma planladık. Aslı Hanım, misafirlerini küçük ve konforlu bir dairede ağırlıyor. Lokasyonu da gayet kolay. Her neyse evi bulduktan sonra ilk başta biraları açıp sohbet faslıyla başladık. Sonrasında ben duşumu aldım ve çabucak yatak faslına geçtik. :D Kendisi gerçekten sevişmekten keyif alıyor ve hijyene önem veriyor. Yatakta isteklerinizi de mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyor. Vücudu gayet hoş ve dolgun, özellikle göğüslerine hasta oldum. Özetle forumda denildiği gibi Aslı Hanım gerçek bir seks gurusu. Kendisine bu muhteşem buluşmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekrardan buluşmak dileğiyle.

Sizinde sevişmenize sağlık. Aslı hanım ortalarda görünmesede methini duyuyoruz. :smoking-030::smoking-030:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sadece göğüsleri değil (ki ben de hastasıyım ayrı (devil)) gözleri, muhabbeti ve daha birçok şeyi güzeldir Aslı'nın. Paylaşım için teşekkürler...

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
837
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Öhüm :) Sevişmek kaynaşmak bir bütün olabilmek çok önemli benim için , duygular karşılıklı :)
ilk fırsatta diyeyim..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar