Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arzu ile En Dar Açıdan 2 Gol 🙂

atibahot Çevrimdışı
10 Kas 2020
103
162
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 hafta önce kadar bir sabah kendisiyle görüşmek için wp üzerinden iletişime geçtim. Kendisinin ilk iletişimi samimiydi, akşam 2 saat için sözleştik.

Evinin konumu güzel park sorunu yok.
Eve giriş yapıp Arzu hanımı görünce insan heyecanlanıyor 🙂
Kendisi file çoraplı bir kombin yapmıştı, çorap sevdiğim için çok beğendim 🖤

İkramları gayet yeterli, ikramla aram yok desem de masayı donattı kendisi. İstediğiniz bir şey olup olmadığını bir çok kez soruyor çok ilgili 🙂

Biraz muhabbet tanışma faslından sonra özel odaya geçiş yaptık. Ayakta ayna karşısında başlayan sevişme Arzu hanımın yatakta doggy pozisyonu almasıyla benim dayanamayıp direkt orala başlamamla devam etti 🙂 Uzunca oral yaptım rimmingle beraber, o esnada topuklu ayakkabılarını da çıkarıp ara ara ayaklarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmedim. Çünkü bunun için bir fotoğrafının altında yorumlaşmıştık 🙂
Benim oralım sonrasında doggy pozisyonda bugüne kadar hissettiğim en dar şekilde finale ulaştım.( Gerçekten inanılmaz dardı 10/10)

Biraz mola verip Türk müziği hakkında sohbetten sonra tekrar odaya geçtik.
Ben direkt yatağa geçince Arzu hanım ne istediğimi anladı ve bu sefer o bana güzelce oral yapmaya başladı, gayet keyifliydi. Sonrasında misyonere geçip kulağıma yaklaşıp yaptığı dirty talk ile tekrardan güzel bir final yapmış oldum.

Arzu Hanım'a beni kabul edip ağırladığı için çok teşekkür ederim 🖤

18 Ara 2022
170
170
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. Arzu hanımın dirty talklarına referanslarda çok denk geliyorum çok dikkatimi çekiyor

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
565
526
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir an @ARZU hanımla kısa zaman önce yaşadıklarım aklıma geldi
Yaşamayan mutlaka bu anı yaşamalı
Sevişmenize sağlık

demir.ay Çevrimdışı
27 Haz 2025
234
157
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel referans için teşekkürler

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
840
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Darlık konusu merakımı iyice artırdı 😃

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
2 hafta önce kadar bir sabah kendisiyle görüşmek için wp üzerinden iletişime geçtim. Kendisinin ilk iletişimi samimiydi, akşam 2 saat için sözleştik.

Evinin konumu güzel park sorunu yok.
Eve giriş yapıp Arzu hanımı görünce insan heyecanlanıyor 🙂
Kendisi file çoraplı bir kombin yapmıştı, çorap sevdiğim için çok beğendim 🖤

İkramları gayet yeterli, ikramla aram yok desem de masayı donattı kendisi. İstediğiniz bir şey olup olmadığını bir çok kez soruyor çok ilgili 🙂

Biraz muhabbet tanışma faslından sonra özel odaya geçiş yaptık. Ayakta ayna karşısında başlayan sevişme Arzu hanımın yatakta doggy pozisyonu almasıyla benim dayanamayıp direkt orala başlamamla devam etti 🙂 Uzunca oral yaptım rimmingle beraber, o esnada topuklu ayakkabılarını da çıkarıp ara ara ayaklarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmedim. Çünkü bunun için bir fotoğrafının altında yorumlaşmıştık 🙂
Benim oralım sonrasında doggy pozisyonda bugüne kadar hissettiğim en dar şekilde finale ulaştım.( Gerçekten inanılmaz dardı 10/10)

Biraz mola verip Türk müziği hakkında sohbetten sonra tekrar odaya geçtik.
Ben direkt yatağa geçince Arzu hanım ne istediğimi anladı ve bu sefer o bana güzelce oral yapmaya başladı, gayet keyifliydi. Sonrasında misyonere geçip kulağıma yaklaşıp yaptığı dirty talk ile tekrardan güzel bir final yapmış oldum.

Arzu Hanım'a beni kabul edip ağırladığı için çok teşekkür ederim 🖤
Canım uzun detayli referansın için çok teşekkür ederim değerli vaktini ayırıp yazmışsın cok sağ ol .Kalemine yüreğine sağlık tüm deneyimini en ince ayrıntısına kadar Forum ailesi ile paylaştığın tekrar teşekkür ederim. Seninle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım su gibi akti gitti Benim için de çok eğlenceli ve çok keyifli bir görüşme oldu senin gibi değerli bir üye ile daha tanıştığım için çok şanslıyım🫠 Yine yeniden görüşmek sevişmek umuduyla En güzel yerinden öpüyorum😘😘

bybysl1

Normal Üye
10 Tem 2025
38
32
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım uzun detayli referansın için çok teşekkür ederim değerli vaktini ayırıp yazmışsın cok sağ ol .Kalemine yüreğine sağlık tüm deneyimini en ince ayrıntısına kadar Forum ailesi ile paylaştığın tekrar teşekkür ederim. Seninle zamanın nasıl geçtiğini anlamadım su gibi akti gitti Benim için de çok eğlenceli ve çok keyifli bir görüşme oldu senin gibi değerli bir üye ile daha tanıştığım için çok şanslıyım🫠 Yine yeniden görüşmek sevişmek umuduyla En güzel yerinden öpüyorum😘😘
seninle tanışmayı bende çok istedim, Wp'tan görüşmüştük özel gününe denk geldik şansıma :cry: işlerimi ayarlayayım en kısa zamanda görüşecez balım :love:

sewen_7 Çevrimdışı

sewen_7

***GALATASARAY***
17 Ocak 2019
123
103
Referans için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar