Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılmaz yaşanır

Mrkroisos

Normal Üye
9 Ara 2021
3
9
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle Çarşamba günü iletişime gectim. Çok hızlı şekilde pazar gunu icin 5 saat anlaştık. Tavsiye ettigi bir suitte gorusme sagladik.Çok kibar konuşkan nazik birisi. Ilk kez gorusmeme rağmen cok anlayışlı davrandı ve beni hic kırmadı. İltifatları icin kendisine cok teşekkür ederim. Kendisinin güzelliği de muazzamdı. Kokusu hala burnumda tütüyor. 3 hafta sonrasına şimdiden tekrar randevu oluşturdum. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Genel olarak mükemmel bir insan.

Harrison Çevrimdışı
8 Mar 2020
241
341
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle Çarşamba günü iletişime gectim. Çok hızlı şekilde pazar gunu icin 5 saat anlaştık. Tavsiye ettigi bir suitte gorusme sagladik.Çok kibar konuşkan nazik birisi. Ilk kez gorusmeme rağmen cok anlayışlı davrandı ve beni hic kırmadı. İltifatları icin kendisine cok teşekkür ederim. Kendisinin güzelliği de muazzamdı. Kokusu hala burnumda tütüyor. 3 hafta sonrasına şimdiden tekrar randevu oluşturdum. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Genel olarak mükemmel bir insan.
Pazar günü için bende talep de bulunacaktım uzun program.işlerim nedeniyle bulunmadım. şule hanım zorlanacaktı bizden siz ya da ben başka güne ertelenecekti 😀

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
476
2,930
Teşekkür ederım canım ne demek

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar