- 2 Haz 2009
- 10,708
- 11,512
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet sevgili forumdaşlar, keyfine doyamadığım, hazzın tavan yaptığı bir görüşme @ASYA ANKARA ! Geçen buluşmamızın tadı hâlâ damağımda ama bu görüşmemiz bir öncekinden çok daha yoğun, çok daha samimi ve her anı ayrı bir haz ve şehvet doluydu; sohbeti öylesine içten ve doğal ki, sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz ama bir süre ara vermişiz gibi hissettirdi, her kelimesi, her bakışı, her gülüşü o kadar etkileyiciydi ki yanında zaman su gibi aktı. Biz seninle neler yaşadık öyle… Of ki offff! Tenini, kokunu, o şahane sevişmemizi, her dokunuşunu, her öpücüğü ve yakınlığımızı anlatacak kelime yok; sadece şunu söyleyebilirim: mükemmeldi, gerçekten şahane anlardı, her anı haz dolu ve unutulmazdı. @ASYA ANKARA ’nın cıvıl cıvıl enerjisi, samimiyeti, misafirperverliği ve eşsiz çekiciliği buluşmayı sadece keyifli değil, adeta büyülü bir deneyim haline getirdi; öylesine yoğun ve tatmin edici bir yakınlık yaşadık ki, her saniyesi ayrı bir ayrıcalık gibiydi. Ankara bana hep resmi ve sıkıcı gelirdi ama @ASYA ANKARA sayesinde şimdi işim çıktığında aklıma ilk gelen soru: “Acaba müsait mi, bana vakit ayırır mı?” oluyor. Her an, her haz dolu dokunuş, her özel an beni yeniden “Vay be, gerçekten böyle biri varmış!” dedirtiyor ve daha şimdiden bir sonraki buluşmamızın hayalini kurmama sebep oluyor; eminim bir sonraki görüşmemiz çok daha yoğun, çok daha özel ve çok daha unutulmaz olacak

Seviliyorsun @ASYA ANKARA
Seninle sevişmek bana gerçekten iyi geliyor
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ...
Seviliyorsun @ASYA ANKARA
Seninle sevişmek bana gerçekten iyi geliyor
Keyifli forumlar
Saygı ve sevgi ile ...