Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aman Yarabbi...

3 Ağu 2018
129
124
Merhabalar ForumZampara ailesi.

@shakira hanım ile keyifli güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ile bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.

Kendisinin evi şahane, karşılaması çok iyi, ikramları cabası, sohbeti güzel hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Buluşma öncesi iletişimi de gayet yerinde. Çok cana yakın, samimi birisi.

Bu samimiyeti yatak konusunda da gösteriyor. Acele etmiyor, isteklere olumlu cevap veriyor. Kafamda canlandırdığımdan çok daha iyi geçti buluşma.

Tanışılması gereken bir kadın. Gerçekten kendisi güzel bir kadın. Kalbinin güzelliği sadece yüzüne değil diline de iletişimine de yansımış. Fizik olarak zaten inanılmazdı.

Yaşadığım en iyi deneyimlerinden biriydi. Forum Zampara ailesi iyi ki varsınız.

Her şey için teşekkür ediyorum...

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@shakira hanım ile keyifli güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ile bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.

Kendisinin evi şahane, karşılaması çok iyi, ikramları cabası, sohbeti güzel hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Buluşma öncesi iletişimi de gayet yerinde. Çok cana yakın, samimi birisi.

Bu samimiyeti yatak konusunda da gösteriyor. Acele etmiyor, isteklere olumlu cevap veriyor. Kafamda canlandırdığımdan çok daha iyi geçti buluşma.

Tanışılması gereken bir kadın. Gerçekten kendisi güzel bir kadın. Kalbinin güzelliği sadece yüzüne değil diline de iletişimine de yansımış. Fizik olarak zaten inanılmazdı.

Bu değerli referansınız için size ve sevgili
@shakira ya teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler
@shakira 😘🥰🧿🧿🧿

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Değerli referans için teşekkür ediyorum 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar