Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ahu ile Hoş Vakit

19 Ara 2021
115
132
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz günlerde Ahu hanım ile 2 saatlik bir İncall görüşmem oldu.

Konum: Konum gayet güzel bir yerde, arabayla çabucak gidilebilir. Metrobüs gibi toplu ulaşımla ulaşmak ise biraz zaman alabilir. Ben arabayı Anadolu yakasında bırakmıştım, o konuda hata yapmışım.

Ortam: Ahu gerçekten güzel ikramlar sunuyor, aynı zamanda bu sıcaklarda kliması olması da güzel. Son derecede hoş sohbet birisi. Kendisi biraz "yalnız kurt" şeklinde takılan birisiymiş, Forum'da pek tanışık olduğu kişi az. Kendisiyle dedikodu yapmayı çok istedim ama bir türlü "evet" demedi :d

Fizik: Ahu uzun boylu ve balık etli birisi. Minyon veya/ve zayıf pembiş seven birisi için iyi bir tercih olmaz. Ancak benim gibi balık etli ve uzun seviyorsanız biçilmiş kaftan. Yüzü özellikle gözleri çok güzel. Aynı zamanda ön sevişme ve öpüşme konusunda çok rahat, istediğinizden daha fazlasını alıyorsunuz. Anlayışlı birisi de, ben yaklaşık 1 saat erken geldim. Kendisine uygun olup olmadığını yazdığımda uygunum demişti.

Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum. Artık Beylikdüzü taraflarında gidebileceğim birisini bulmuş oldum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,978
13,346
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

1 Kas 2020
291
2,124
Geçtiğimiz günlerde Ahu hanım ile 2 saatlik bir İncall görüşmem oldu.

Konum: Konum gayet güzel bir yerde, arabayla çabucak gidilebilir. Metrobüs gibi toplu ulaşımla ulaşmak ise biraz zaman alabilir. Ben arabayı Anadolu yakasında bırakmıştım, o konuda hata yapmışım.

Ortam: Ahu gerçekten güzel ikramlar sunuyor, aynı zamanda bu sıcaklarda kliması olması da güzel. Son derecede hoş sohbet birisi. Kendisi biraz "yalnız kurt" şeklinde takılan birisiymiş, Forum'da pek tanışık olduğu kişi az. Kendisiyle dedikodu yapmayı çok istedim ama bir türlü "evet" demedi :d

Fizik: Ahu uzun boylu ve balık etli birisi. Minyon veya/ve zayıf pembiş seven birisi için iyi bir tercih olmaz. Ancak benim gibi balık etli ve uzun seviyorsanız biçilmiş kaftan. Yüzü özellikle gözleri çok güzel. Aynı zamanda ön sevişme ve öpüşme konusunda çok rahat, istediğinizden daha fazlasını alıyorsunuz. Anlayışlı birisi de, ben yaklaşık 1 saat erken geldim. Kendisine uygun olup olmadığını yazdığımda uygunum demişti.

Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum. Artık Beylikdüzü taraflarında gidebileceğim birisini bulmuş oldum.
🥰 teşekkürler cnm yine bekliyorum 🥰

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,458
1,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok tanımak istedim lakin mesafelerimizin uzak oluşundan henüz girişimde bulunamadım.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar