Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ahu Hanım İle Görüşme

Saruman70

0
Normal Üye
29 Haz 2019
29
32
Cinsiyetiniz nedir?
Ahu Hanım ile 2 gün önce tekrardan bir görüşme gerçekleştirdik.. yine her zaman ki gibi çok iyi ve samimi karşılandım.. enerjimiz zaten birbirimize karşı çok uyumlu.. ilk başta her şey çok güzel giderken sonlara doğru hesap edemediğimiz ve benim yanlış strateji gerçekleştirmemden dolayı seans sonunu istediğimiz şekilde pek tamamlayamadık.. fakat tekrarı olacağını ve bunun rövanşı olacağını birbirimize söz verdik :) ben yine de memnun ayrıldım ahu hanım dan.. son seansımız da başarılı olsaydı çok daha iyi hissedecektik 2 mizde.. fakat olmadı.. umarım bundan sonraki görüşmemiz de hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz :) @Partner AHU 🥰

1 Kas 2020
291
2,124
Ahu Hanım ile 2 gün önce tekrardan bir görüşme gerçekleştirdik.. yine her zaman ki gibi çok iyi ve samimi karşılandım.. enerjimiz zaten birbirimize karşı çok uyumlu.. ilk başta her şey çok güzel giderken sonlara doğru hesap edemediğimiz ve benim yanlış strateji gerçekleştirmemden dolayı seans sonunu istediğimiz şekilde pek tamamlayamadık.. fakat tekrarı olacağını ve bunun rövanşı olacağını birbirimize söz verdik :) ben yine de memnun ayrıldım ahu hanım dan.. son seansımız da başarılı olsaydı çok daha iyi hissedecektik 2 mizde.. fakat olmadı.. umarım bundan sonraki görüşmemiz de hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz :) @Partner AHU 🥰
❤️ Çok tatlısın ❤️ kendini bana bırak😛🥰🥰🥰 seviliyosun tatlı şey 🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar