Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

❤️💉➕ 2.Doz Gardasil Aşımı Oldum

Merve Ferzin Çevrimiçi
23 Nis 2026
244
905
Gardasil (HPV aşısı), rahim ağzı kanserinin en büyük nedeni olan HPV virüsüne karşı en etkili korumalardan biri.

Erken yaşta yaptırıldığında rahim ağzı kanseri riskini %90’lara varan oranda azaltabiliyor.

Ayrıca genital siğil, anal ve bazı boğaz kanserlerinden de koruyor.

Kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için önemli bir adım. Aşı + düzenli tarama = güçlü koruma. 💉

Ekli dosyalar

• IMG_0100.jpeg
    IMG_0100.jpeg
    164.4 KB · Görüntüleme: 473
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sağlıkla .....

20 Mar 2022
276
160
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gardasil (HPV aşısı), rahim ağzı kanserinin en büyük nedeni olan HPV virüsüne karşı en etkili korumalardan biri.

Erken yaşta yaptırıldığında rahim ağzı kanseri riskini %90’lara varan oranda azaltabiliyor.

Kendi sağlığınız ve sevdikleriniz için önemli bir adım. Aşı + düzenli tarama = güçlü koruma. 💉
👏👏👏

attendant

Normal Üye
14 Ağu 2025
16
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bu aşılara korumalara da inanmıyorum. Sağlıklı beslenirsen korunmaya özen gösterirsen birşey olmaz

14 Ocak 2025
362
573
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bu aşılara korumalara da inanmıyorum. Sağlıklı beslenirsen korunmaya özen gösterirsen birşey olmaz
Hocam aşı bir din değildir ki inanıp inanmayasin,
Bu bir bilimdir,
Bazı virüslere karşı koruyuculuğu defalarca yapılan deneylerle ispatlanmış bir üründür...
Tabi ki korunmak ve sağlıklı beslenmek de koruyucu bir önlem olabilir...
Ama aşıya inanmamak da ne bileyim...
Bu o tür inandım yada inanmadım tarzı bir şey değil...
Lütfen aşı olanları teşvik ve tebrik edelim....

Merve Ferzin Çevrimiçi
23 Nis 2026
244
905
Bu bir bilimdir,
Bazı virüslere karşı koruyuculuğu defalarca yapılan deneylerle ispatlanmış bir üründür...
Teşekkür ederim 🌸

attendant

Normal Üye
14 Ağu 2025
16
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu bir bilimdir,
Vücud milyonlarca yıldır gelişmiş bir beden. Bütün savunma mekanizmaları bulunuyor.

Koruyuculuğu şüpheli olan üreticileri şaibe altında olan pandemide gerçek kimlikleri açığa çıkan bu sistemin ürettiği aşı tanrılarına tapmak bir dindir.

Aynı zekanın ürünlerini 4-5 sene önce sokakları çitilerken bankları keserken izledik.

Aşıyı vurdum artık korunuyorum ile Dua ettim ölmeyeceğim demek arasında bir fark yok

Yan etkileride gözüne sokulup hiçbir sorumluk almayan sisteme sanki giyotinin altına bilerek kafasını sokar gibi koşarak gitmekte ne bileyim..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

şağlıklı günler dilerim

27 Eki 2025
54
34
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vücud milyonlarca yıldır gelişmiş bir beden. Bütün savunma mekanizmaları bulunuyor.

Koruyuculuğu şüpheli olan üreticileri şaibe altında olan pandemide gerçek kimlikleri açığa çıkan bu sistemin ürettiği aşı tanrılarına tapmak bir dindir.

Aynı zekanın ürünlerini 4-5 sene önce sokakları çitilerken bankları keserken izledik.

Aşıyı vurdum artık korunuyorum ile Dua ettim ölmeyeceğim demek arasında bir fark yok

Yan etkileride gözüne sokulup hiçbir sorumluk almayan sisteme sanki giyotinin altına bilerek kafasını sokar gibi koşarak gitmekte ne bileyim..
Öyle bir genelleme ve özür dilerim ama cahilce bir sistem karşıtı yazı ki, bir defa aşı mekanizmaları bile farklı. Mrna teknolojisi yeni bir teknoloji, kovid aşısı bu şekilde biontech tarafından geliştirldi, halbuki burda bahse konu aşının (gardasil) üreticisi başka, teknolojisi başka. Aşı ile neredeyse silinen hastalıklar var, çocuk felci gibi. Vücut kendimi yeniliyor diye aman hiv gibi vücudun savunma mekanizmasını çökerten bir virüsle karşılaşmayın dilerim.
Merve Hanımı tebrik eder, güvenli ilişkiler dilerim herkese

Merve Ferzin Çevrimiçi
23 Nis 2026
244
905
Öyle bir genelleme ve özür dilerim ama cahilce bir sistem karşıtı yazı ki, bir defa aşı mekanizmaları bile farklı. Mrna teknolojisi yeni bir teknoloji, kovid aşısı bu şekilde biontech tarafından geliştirldi, halbuki burda bahse konu aşının (gardasil) üreticisi başka, teknolojisi başka. Aşı ile neredeyse silinen hastalıklar var, çocuk felci gibi. Vücut kendimi yeniliyor diye aman hiv gibi vücudun savunma mekanizmasını çökerten bir virüsle karşılaşmayın dilerim.
Teşekkür ederim tebriğiniz ve güzel dilekleriniz için 🌼

arsenlmpen

Normal Üye
13 Nis 2025
23
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok önemli bu yaptığınız. Tebrik ediyorum ve sağlıklı ,mutlu günler diliyorum. Bir gün tanışmak dileğiyle.

attendant

Normal Üye
14 Ağu 2025
16
6
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allahın cahil cühelası ne biliyorsun.

Gavi ittifakı diye birşey duydun mu rockefeller ve bill gates vakıflarını o firmalar fonlayıp yönetiyor biliyormusun ne biliyorsun

Çocuk felcini aşı yok etmiş bak hele cahile bak

Süt tozu verdiler çocuk felci ortaya çıktı
Sonra aşı denilen pislikleri getirdiler
Ardına süt tozunu kestiler çocuk felci kayboldu
Ne dediler
Aşı çocuk felcini çözdü

Ne biliyorsun nee neee hiçbirşey aşı tanrısını kimse kutsamasın

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Gavi ittifakı diye birşey duydun mu rockefeller ve bill gates vakıflarını o firmalar fonlayıp yönetiyor biliyormusun ne biliyorsun

Ne dediler
Aşı çocuk felcini çözdü

Hpvye karşı önerdiğiniz korumma yöntemi ne, mango avokado falan yemek mi

27 Eki 2025
54
34
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ne dediler
Aşı çocuk felcini çözdü

Süt tozunu mu kestiler? Süt tozu olan içerikleri azıcık bir kontrol edin, kıvam artırıcı lezzet verici olarak ne kadar var hala hayatımızda bir görün, süt tozu kesilmiş çocuk Felci bitmiş? Dilerim çocuğunuz yoktur, varsa ona yazık muhtemelen bir tane aşı vurdurmadınız.
aklıma da bir video geldi, şimdi arayıp zamanıma yazık etmeyeceğim, sizin için birşey değiştireceğini düşünmediğim için, hiv taşıyıcısıyım diyen eskort kılığında bir kadına gizli çekimde bana bulaşmaz diyeni mi ararsın, sağlıklı besleniyorum bana birşey olmaz diyeni mi.
Aşı tanrısını da, tabuları da kutsamaya gerek yok, bilim var önümüzde o yeter

10 Ocak 2025
60
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ne dediler
Aşı çocuk felcini çözdü

‪Evet,bizler biraz cahil kaldık.Sizin ışığınızda aydınlanıyoruz.Unuttuğunuz bir şey var,Gavi İttifakı'nın kurucularından biri de Mehmet Karahanlı'dır 😄

hsnksy82

Normal Üye
4 Ağu 2026
35
60
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler çoğu insanın aklına bile gelmiyordur yaptırmak .Yalnız ilk doz ile 2. arasında 2 ay 3. 4 ay diye biliyordum ben.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar