- 17 Eyl 2021
- 456
- 1,038
- 56
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ben az söylüyorum siz çok anlayın, zira kaşını söylesem, kirpiği gönül koyar, saçını söylesem yanağı üzülür, gerdanını anlatsam, göğüsler küser, bacaklarını anlatsam, kalçaları beni niye unuttun der, kadın komple güzel, birde bıcır bıcır, heyecanlanınca konuşması hızlanıyor, tatlı bir telaş var, sanki bir şeylere vakit kalmayacak gibi, her şeyi anlatmaya çalışıyor ikramda ısrarlı, ev tertemiz güzel kokuyor, sonra bir sarılıyor, bir öpüyor sanki yarın yokmuş gibi sımsıkı, yatakta tüm tuşlara basan ergen misali, bir altta, bir üstte, birde üstüne hiç istemediğim halde şahane iç çamaşır takımları deniyor, meğer kendisi çok seviyormuş...
Güya kısa kesecektik, gene olmadı, ama bir şikayetim var söylemezsem olmaz sevgili @Simay , cancağazım sen o seksi iç çamaşırları ile niye birden bire karşıma çıkıyorsun, kalbim duracaktı neredeyse, söylesene önceden dil altı alayım, o neydi öyle ya, yunan heykeli gibi, oracıkta bayılacaktım.
Sonuç olarak şahane bir 2 saat geçirdik, umarım oda benden memnun kalmıştır, her şey için teşekkürler sevgili @Simay yeniden görüşünceye kadar kal sağlıcakla
Fırsatı ve imkanı olan bu kadınla tanışsın
Güya kısa kesecektik, gene olmadı, ama bir şikayetim var söylemezsem olmaz sevgili @Simay , cancağazım sen o seksi iç çamaşırları ile niye birden bire karşıma çıkıyorsun, kalbim duracaktı neredeyse, söylesene önceden dil altı alayım, o neydi öyle ya, yunan heykeli gibi, oracıkta bayılacaktım.
Sonuç olarak şahane bir 2 saat geçirdik, umarım oda benden memnun kalmıştır, her şey için teşekkürler sevgili @Simay yeniden görüşünceye kadar kal sağlıcakla
Fırsatı ve imkanı olan bu kadınla tanışsın